Bradley Cooper sem volt mindig szépfiú - Így nézett ki a hírnév előtt
Egykori szerelme osztotta meg a képet.

bradley-cooper-sztarok-atlagos-lanyokkal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárok sem a csúcson kezdték: habár manapság szinte mindegyik színészt vagy énekest egy-egy fiatal modell karjaiban látni, fiatalon, mikor még csak átlagemberek voltak, bizony, ők is hétköznapi lányokkal randiztak. 

Meglepetés érte a gyerkőceiket

A Twitteren többen is posztoltak olyan fotót, melyen édesanyjuk vagy nagynénjük látható egy világsztár mellett - aki persze akkor még nagyon messze volt a világhírtől. Az utódaik, amikor megtalálták a képeket, nagyon meglepődtek, és alig hitték el, hogy akár egy híresség is lehetett volna a családtagjuk. De persze, nemcsak a történetek érdekesek, a fotók is megérnek egy misét, hiszen akkoriban még teljesen másképp néztek ki a kedvenceink, mint manapság.

"A nagynéném ismerte Bradley Coopert még a főiskoláról" - írta Katie Hagerty a Twitteren. Mint kiderült, egy rövid ideig össze is melegedtek - Katie pedig nagyon bánja, hogy nem a Csillag születik sztárja lett a nagybácsikája.

Adam Sandler és Jackie Sandler neve összefonódott az évek során, így nehéz elképzelni, hogy a komikus valaha mással is randizott. Pedig a középiskolában a BPerason nevű felhasználó édesanyjával járt, bizonyításul fotókat is közölt.

Természetesen Leonardo DiCaprio sem maradhatott ki az összeállításból, aki egy michigani tetováló, Lena nagynénjével randizott. Íme, a fiatal Leo a családdal.

John Legend és Chrissy Teigen az egyik legédesebb sztárpár, annak ellenére, hogy az énekes fiatalabb korában igazi nőfaló volt. A Jai nevű twitterező szerint az édesanyjával is járt az All of Me előadója, amikor ő még csak tízéves volt.

Azért mindannyian máshogy néztek ki akkoriban - te melyikük fotóján lepődtél meg a legjobban?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük