Két gyerek után is lélegzetelállító Asia Argento
Bikinis fotók
A színésznőt nyaralás közben kapták le, és nem kellett smink nélküli arca vagy alakja miatt szégyenkeznie.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Asia Argentót augusztus utolsó hetében örökítette meg valamelyik szemfüles lesifotós férje oldalán szardíniai vakációjuk során.


A 33 éves olasz színésznő elbűvölően festett kék bikinijében. Tegyük hozzá azt is, hogy a képeken jól látszik: csónakázás előtt nem festette ki magát. Smink ide vagy oda, Argento hétköznapi valójában is elképesztően dögös.

Nyolc évvel ezelőtt született első gyermeke

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a bombázó egyúttal kétgyermekes anyuka is, ami formás alakján egyáltalán nem látszik.

2001 júniusában adott életet első gyermekének, Anna Lou-nak, akinek a Bluevertigo együttes énekese, Marco Castoldi az édesapja. A kislányt féltestvére, a motorbalesetben elhunyt Anna Ceroli után nevezte el.

Tavaly állt oltár elé

Asiát az elmúlt évek során számos ismert emberrel hozták hírbe, akik között ott találhatjuk Vincent Gallót, Michael Pittet és Jonathan Rhys-Meyert is.

Filmrendező férjével, Michele Civettával 2008. augusztus 27-én álltak oltár elé, néhány héttel később pedig meg is született második gyermeke, Nicola Giovanni.

A színésznő karrierjét legendás apja, Dario Argento egyengette. Kilencévesen kapta élete első szerepét, 14 évesen a másodikat, 18 évesen pedig már a papa véres horrorfilmjében, a Traumában tűnt fel.

Asia Hollywoodban is szerencsét próbált, láthattuk például az XXX-ben Vin Diesel mellett, de játszott a Holtak földje című zombifilmben is.

Ezt is szeretjük