Ashton Kutcher és Mila Kunis csak ritkán fürdetik gyerekeiket: vallomásuk a műsorvezetőt is meglepte
Ashton Kutcher és Mila Kunis feleslegesnek tartják a túl gyakori fürdést.

ashton-mila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ashton Kutcher és Mila Kunis már a '90-es években megismerték egymást, az Azok a 70-es évek show című sorozat sztárjai voltak, ám csak 2012-ben váltak egy párrá, azóta is elválaszthatatlanok egymástól.

Két gyermeket nevelnek, kislányuk, Wyatt 2014-ben, fiuk, Dimitri 2016-ban született meg. Az esküvőjüket 2015-ben tartották meg. Dax Shepard színész meghívta őket az Armchair Expert nevű podcastműsorába, a házaspár boldogan mondott igent a felkérésre, a gyereknevelés is témába került, amellyel kapcsolatban egy elég meglepő szokásukat tárták fel.

Ashton Kutcher és Mila Kunis a gyereknevelésről vallottak

Köztudott róluk, hogy nagyon környezettudatosak, Beverly Hillsben lévő álomotthonukat is a fenntarthatóság jegyében terveztették meg. Pont emiatt nem pazarolják feleslegesen a vizet sem.

- Ha már látsz piszkot a gyerekeken, akkor fürdesd meg őket, egyébként nincs semmi értelme - fogalmazta Ashton, a kijelentése után Dax Shepard nagyon meglepődött, majd ezt kérdezte tőlük:

- Mégis ki tanította nektek, hogy ne tisztálkodjatok?

Erre az Ukrajnában született Kunis így válaszolt.

- Amikor kisgyerek voltam, nem volt nálunk meleg víz, így nem is nagyon zuhanyoztam. Nem voltam az a fajta szülő, aki az újszülött gyermekét megfürdeti rendszeresen - fogalmazta.

GettyImages-533615396
Fotó: Todd Williamson/BBMA2016 / Getty Images Hungary

Hozzátették, csak nagyon ritkán használnak szappant a gyerekeik mosdatásakor, mert nem akarják, hogy a finom, puha bőrük érzékennyé váljon.

A saját napi rutinjukról is meséltek, Mila Kunis naponta kétszer megmossa az arcát vízzel, ezenkívül mást nem csinál, míg Kutcher a hónalját és az ágyéka részét tisztítja meg. 

Tom Cruise gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek manapság Tom Cruise gyermekei, Connor, Bella és Suri.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük