Ashton Kutcher és Mila Kunis csak ritkán fürdetik gyerekeiket: vallomásuk a műsorvezetőt is meglepte

Ashton Kutcher és Mila Kunis feleslegesnek tartják a túl gyakori fürdést.

Ashton Kutcher és Mila Kunis a gyerekei fürdetéséről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ashton Kutcher és Mila Kunis már a '90-es években megismerték egymást, az Azok a 70-es évek show című sorozat sztárjai voltak, ám csak 2012-ben váltak egy párrá, azóta is elválaszthatatlanok egymástól.

Két gyermeket nevelnek, kislányuk, Wyatt 2014-ben, fiuk, Dimitri 2016-ban született meg. Az esküvőjüket 2015-ben tartották meg. Dax Shepard színész meghívta őket az Armchair Expert nevű podcastműsorába, a házaspár boldogan mondott igent a felkérésre, a gyereknevelés is témába került, amellyel kapcsolatban egy elég meglepő szokásukat tárták fel.

Ashton Kutcher és Mila Kunis a gyereknevelésről vallottak

Köztudott róluk, hogy nagyon környezettudatosak, Beverly Hillsben lévő álomotthonukat is a fenntarthatóság jegyében terveztették meg. Pont emiatt nem pazarolják feleslegesen a vizet sem.

- Ha már látsz piszkot a gyerekeken, akkor fürdesd meg őket, egyébként nincs semmi értelme - fogalmazta Ashton, a kijelentése után Dax Shepard nagyon meglepődött, majd ezt kérdezte tőlük:

- Mégis ki tanította nektek, hogy ne tisztálkodjatok?

Erre az Ukrajnában született Kunis így válaszolt.

- Amikor kisgyerek voltam, nem volt nálunk meleg víz, így nem is nagyon zuhanyoztam. Nem voltam az a fajta szülő, aki az újszülött gyermekét megfürdeti rendszeresen - fogalmazta.

GettyImages-533615396
Fotó: Todd Williamson/BBMA2016 / Getty Images Hungary

Hozzátették, csak nagyon ritkán használnak szappant a gyerekeik mosdatásakor, mert nem akarják, hogy a finom, puha bőrük érzékennyé váljon.

A saját napi rutinjukról is meséltek, Mila Kunis naponta kétszer megmossa az arcát vízzel, ezenkívül mást nem csinál, míg Kutcher a hónalját és az ágyéka részét tisztítja meg. 

Tom Cruise gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek manapság Tom Cruise gyermekei, Connor, Bella és Suri.

Tom Cruise és Nicole Kidman 26 éves fiára rá sem ismertünk: Connor teljesen átalakult

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük