Ashley Graham babapocakja már ilyen nagy - A plus size modell januárban ad életet csemetéjének
Ashley Graham nem fél megmutatni, hogyan változott meg a teste, állapotosan is imádja alakját.

ashleygraham
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyönyörű Ashley Graham az egyik legismertebb plus size modell a világon, számos kampány arca volt már. Köztudottan a pozitív testkép kialakítása mellett kardoskodik, rengeteg nőnek jelent inspirációt az önelfogadásban. A telt idomú sztárról mindig sugárzik a magabiztosság, terhespocakjáról is kendőzetlenül, büszkén rak fel fotókat Instagram-oldalára.

Férjéhez, Justin Ervinhez 2010-ben ment hozzá, és azóta is tombol köztük a szerelem. Januárra várják első gyermeküket, akinek a nemét Instagram-posztja alatt árulta el a gyönyörű modell: „A kisfiú már akkora, mint egy kókuszdió, de már így is nagy podcastrajongó”.

Fontosnak tartotta, hogy sok sztárral ellentétben, akik csak tökéletesre retusálva mutatják meg, hogyan festenek állapotosan, ő mindenféle manipuláció nélküli fotókat osszon meg magáról. Az egyik ilyen kép, melyen nem takargatta striáit, bőrének gyűrődéseit, sőt narancsbőrét sem, majdnem másfél millió kedvelést kapott. Saját műsorában, a Fearless with Ashley Graham sorozatban, mesélte el, miért döntött úgy, hogy ilyen képeket is megmutat magáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

same same but a little different

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Könnyek közt vallotta be, annak ellenére, hogy imádja alakját, terhessége elején nem érezte jól magát a bőrében, nehezére esett elfogadni a változásokat. Aztán úgy döntött, összeszedi magát, és arra szeretné ösztönözni a nőket, szeressék várandós testüket, hiszen egy új életet teremtenek. Rengeteg pozitív visszajelzést kapott, olyan sztárok gratuláltak neki, mint Reese Witherspoon, Amy Schumer vagy Emily Ratajkowski.

Ashley Graham bebizonyította, hogy a plus size-os nők is nagyon szexik

A százkilós modell felrúgta a szabályokat, éppen olyan dögös, mint S-es méretű kolléganői. Nem számít, hogy vastag a combja, vagy van egy kis hasa, jól érzi magát a bőrében, és ez nem a kilói számától függ.

Ezt is szeretjük