Olyat vállalt be a modell, amit más nem tenne meg: Ashley Graham megmutatja, hogyan változik a test a várandósság alatt

Őszinte képeket posztolt a testéről a várandóssága alatt is. Nem véletlenül imádják retusálatlan fotóit az emberek.

ashley graham cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A várandós hírességekről készült képeket sajnos még mindig igen gyakran agyonretusálják, ezzel pedig irreális elvárásokat állítanak a hétköznapi nőknek. A magazinok címlapján pózoló kismamák teste szinte mindig hibátlan, a pocakjuk tökéletesen kerek, striáknak és narancsbőrnek pedig nyoma sincs.

A híres molett modellnek, Ashley Grahamnek azonban szerencsére esze ágában sincs követni a hasonló példákat. Instagramján eddig is rendszeresen osztott meg a testéről retusálatlan képeket, ezt a szokását pedig terhessége után is megtartotta.

Őszinte képeken mutatta meg testét a várandós modell

A 31 éves sztár mindig is igyekezett harcolni a nők pozitív testképéért, így sok olyan fotót posztolt, amin megmutatta, milyen a valódi test bármiféle manipuláció nélkül. A felvételeket imádják a netezők, ma már több mint 9 millióan követik posztjait. Várandósságát is Instagramján jelentette be augusztus közepén egy nagyon cuki videóban, és azóta több olyan képet is megosztott önmagáról, amit más híresség biztosan nem tenne.

A várandósság során minden nő alakja nagy átalakuláson megy keresztül, ez pedig sokszor nemcsak a pocak növekedésével, hanem más, teljesen természetes változásokkal is jár. A modell ezt először egy nagyon őszinte és bátor, közeli fotón mutatta meg. A képen oldalról és igen közelről fotózták bármiféle retus nélkül. Nem takargatta striáit, hasának gyűrődéseit és narancsbőrét sem, hiszen azt akarta megmutatni: ilyen a teste, és így gyönyörű.

A fotót azóta már több mint 1,3 millióan lájkolták, és rengeteg komment is született alatta. A hozzászólók nagy része elismerését fejezte ki a kép miatt, és azért, hogy sok sztárral ellentétben ő bevállalja valódi külsejét. Szintén számos kommentelő azt hangsúlyozta, minden várandóssággal járó változás csodaszép, a nőknek pedig nem kellene szégyellniük, rejtegetniük miattuk a testüket. De nem ez az egyetlen fotó, amit megosztott magáról. A kismama testhez álló zöld miniruhában is retusálatlanul pózolt.

Így néz ki egy valódi kismama retus nélkül

A merész, mégis ízléses felvételek megosztásával igyekszik megmutatni, mennyire csodás a várandósság, és arra bátorít mindenkit, hogy ne rejtegessék kerekedő alakjukat.

A modell egyébként terhesen is élvezi a nap minden percét, csak úgy sugárzik belőle a boldogság. Képeivel pedig - ahogyan eddig is - minden nőnek, kismamának önbizalmat szeretne adni, és megmutatja, az internet hirdetéseken látott, agyonretusált terhesfotóinak gyakran köze sincs a valósághoz.

Milyen egy háromgyerekes anya teste valójában?

A 29 éves Sherie Grant mindig úgy érezte, a róla készült képeket muszáj valamennyire photoshopolnia, ám három gyermeke születése után az egész felfogása megváltozott. Most erőteljes fotókkal mutatta meg, milyen egy valódi nő teste a szülés után: nem olyan, mint a retusált hirdetésekben, de ugyanolyan szép.

Ezt is szeretjük