Büszke bombázó testére a nemrég szült sztármami

Bikinis fotó

Ashley Simpsont egy éve még hatalmas pocakkal fotózták, ma pedig karcsúbb és szexibb, mint valaha.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig egy éve adott életet gyermekének Ashlee Simpson, ám a legfrissebb fotók tanúsága szerint minden egyes mamikilótól sikerült megszabadulnia az eltelt nem is olyan hosszú időben.

Hatalmas pocakkal, majd újra karcsún

Az egyre bájosabb Simpson-lánynak nővérével, Jessica Simpsonnal ellentétben már 24 éves korában sikerült megállapodnia, amikor is tavaly májusban hozzáment Peter Wentzhez, a Fall Out Boy banda tagjához.

Hamar teherbe esett

A közös babára sem kellett sokat várni, hiszen alig néhány hónappal később, egészen pontosan november 20-án megszületett a kis Maugli, azaz Bronx Mowgli Wentz. A poronty azóta is édesanyja szeme fénye, aki máris úgy érzi, egy igazi nőcsábász veszett el a fiában, mivel minden kislánynak udvarol a maga bűbájos-gügyögi módján.

Simpson, aki többek közt az énekléssel és a színészettel is kacérkodott, a babázás idején nem nagyon lépett nyilvánosság elé.

Egészen mostanáig, amikor is a Melrose Place remake-jében jutott szerephez. Egy kisvárosi leányt formál meg, aki Los Angelesben akarja megtalálni édesanyját.

Nem látszik, hogy szült

Hogy a nagy keresgélés közepette hogyan köt ki egy szexi piros bikiniben a medence partján, egyszer talán megtudjuk, feltéve, hogy nálunk is adják a kilencvenes évekbeli sorozat újjáélesztett változatát valamelyik csatornán.

Addig is lehet irigykedni egy kicsit a vörös hajú sztármamira, akin láthatólag a legkevésbé sem hagyott nyomot a terhesség - ráadásul karcsúbb, mint gyermektelen nővére.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az Egyesült Államokban szeptemberben 8-án debütált Melrose Place 2.0 stábjában egyébként Ashlee Simpson mellett felbukkan Connor Cruise, Tom Cruise nevelt fia, valamint egy magyar származású, de Kanadában született fiatal színész, bizonyos Shaun Sipos is.

Ezt is szeretjük