Dundin is jól érzi magát a bőrében a szexi Jessica Simpson

A népszerű sztár szemmel láthatóan kigömbölyödött az elmúlt időszakban, ez azonban nem igazán zavarja.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jessica Simpson egyszer hibátlan és vékony alakjával nyűgözi le rajongóit, máskor pedig meglehetősen telten jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Jessica Simpson egykor és most

Ezek a képek néhány napja készültek róla, miközben a világhírű golfbajnok, Tiger Woods oldalán pózol.

A 28 éves amerikai színész-énekesnő ismét teltkarcsún mosolyog a világ egyik legjobban kereső sportolójának társaságában. Felesleges kilók ide vagy oda, így is elbűvölő – ellentétben azokkal a kolléganőivel, akik megszállottan éheztetik magukat, és csontsovány alakjukkal hozzák rá a frászt rajongóikra.

Simpson üdítő látványt nyújt piros-kék csíkos ruhájában, az pedig egyértelműen látszik, hogy jól érzi magát a bőrében.

Sokan támadták, amiért elhízott

Pedig hónapokkal ezelőtt sokan nekiestek a nullás méret bűvöletében élő álomgyárban, amiért felszedett pár kilót.

Néhányan azonban kiálltak mellette, többek között Kim Kardashian is, aki Hollywood egyik legnagyobb celebfenekét mondhatja magáénak.

Bár egyre több sztárról látnak napvilágot anorexiagyanús fotók, szerencsére akadnak olyanok is, akik tesznek rá, mit gondolnak róluk mások, ha némiképp kikerekednek.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom

Simpson első mozifilmje a 2005-ös Hazárd megye lordjai című vígjáték volt. Azóta szerepelt az Akikre büszkék vagyunk! – A hónap dolgozója, a Blonde Ambition és a Major Movie Star című alkotásokban, és egy rövid időre feltűnt a Love Guruban is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mostanában inkább zenei karrierjére koncentrál – nem véletlen, hogy neve egyetlen készülő film, a The Witness stáblistáján olvasható, amelynek 2010-ben várható a premierje.

Ezt is szeretjük