Romokban a házasságuk! 25 év után elköltözött otthonról a színész felesége
Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver 1986-ban házasodtak össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arnold Schwarzenegger házassága válságba jutott, felesége, Maria Shriver pedig már el is költözött ezer négyzetméteres brentwoodi otthonukból, adta hírül a People.

Hollywood egyik legnépszerűbb sztárpárja egy megható hivatalos közleményben is megerősítette a hírt, miszerint hosszas vívódás és mérlegelés után közösen döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

Dolgoznak a kapcsolatuk jövőjén

- Rengeteg gondolkodás, tipródás, beszélgetés és ima után közösen döntöttünk így. Jelenleg nem élünk együtt, de dolgozunk a kapcsolatunk jövőjén, és természetesen szerető szülei leszünk továbbra is négy gyermekünknek, akik a legfontosabbak mindkettőnk számára - olvasható bejelentésükben.

Az egész világot megdöbbentette szakításuk híre, hiszen 25 évvel ezelőtt kötöttek házasságot, és mindenki számára úgy tűnhetett, hogy minden a legnagyobb rendben közöttük.

A nyolcvanas-kilencvenes évek felkapott akcióhőse és Kalifornia egykori kormányzója 1986. április 26-án vezette oltár elé a nála nyolc évvel fiatalabb újságírónőt, a ceremóniára pedig a St. Francis Xavier katolikus templomban került sor.

Nem estek egymásnak

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan milyen okok vezettek különköltözésükhöz, az viszont mindenesetre örömteli tény, hogy normális emberek módjára sikerült tisztázniuk a problémákat, illetve megtenniük a szükséges lépéseket.

A 63 éves Schwarzenegger kormányzói kinevezése 2010 januárjában ért véget, aminek minden bizonnyal nagyon örültek rajongói, hiszen a Terminátor-filmek sztárja azóta úgy döntött, hogy visszatér a showbiznisz világába, és már ki is választott magának egy szerepet a Cry Macho című thrillerben.

Régóta dédelgetett projektje ez Schwarzeneggernek, hiszen már egy évtizeddel ezelőtt felkeltette figyelmét a forgatókönyv, ám a forgatás végül meghiúsult, miután politikai pályára lépett.

Ezt is szeretjük