Ez a nő volt Arnold Schwarzenegger felesége 25 évig: a válás után is jóban maradtak Mariával
Arnold Schwarzenegger és Maria válása 2011-ben nagy port kavart.

arnold-schwarzenegger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy ma a hölgyrajongók Jason Momoa vagy Dwayne Johnson után epekednek, úgy a ’80-as években Arnold Schwarzenegger volt az ügyeletes izompacsirta szívtipró. Az Ausztriában született híresség sportolóként kezdte, majd rövid ideig az osztrák seregben szolgált, később elnyerte a Mr. Universe címet, ezután futott be Hollywoodban.

Arnold Schwarzenegger volt felesége

A Herkulesben, a Conan, a barbárban és a Terminátorban is sok női szívet meghódított, azonban hiába ostromolták, sokáig foglalt volt, 1986-tól 2011-ig élt házasságban négy gyermeke édesanyjával, Maria Shriverrel. A párost 1977-ben mutatták be egymásnak, házasságkötésüket kilencévnyi randevúzás előzte meg. Bár évtizedekig úgy tűnt, megingathatatlan az egység köztük, amikor kiderült, hogy Schwarzenegger a ’90-es évek közepén titokban viszonyt folytatott a házvezetőnőjükkel, ráadásul a kapcsolatból született egy fia, Maria azonnal kiköltözött a Beverly Hills-i villájukból. Bár már 2011-ben benyújtották a válókeresetet, a bíróság hivatalosan csak 2017-ben mondta ki a válásukat. 

Annak ellenére, hogy sokan képtelenek lennének megbocsájtani egy félrelépést, úgy tűnik, hogy a 65 esztendős újságíróként dolgozó nő lelkén ejtett sebeket begyógyította az idő. Nem zárkózik el teljesen volt férjétől, sőt kifejezetten jóban vannak egymással. Ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint friss fotóik, amelyek egy családi összejövetelen készültek róluk, láthatóan nincs köztük semmi feszültség.

Képes összeállításunkban mutatjuk a nőt, aki 25 éven keresztül volt Arnold Schwarzenegger felesége.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük