Arnold Schwarzenegger ezért rettegett a csókjelenetétől: Tony Curtisnek is köze volt hozzá

Arnold Schwarzenegger valójában ezért érezte kellemetlennek, hogy megcsókolja kolléganőjét a forgatáson.

arnold-schwarzenegger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arnold Schwarzeneggerről elhíresült, hogy kolléganőivel elég kacéran tudott viselkedni a forgatások alatt.

Volt azonban idő, amikor egyenesen rettegett egy csókjelenettől, erről a furcsa pillanatról Jamie Lee Curtis rántotta le a leplet.

Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis csókja

Az 1994-ben debütáló Két tűz között című filmben Jamie Helen Tasker karakterét alakította, egy anyát és egyben feleséget, aki rájött, hogy férje nemzetközi kém. A Terminátor legendás sztárja formálta meg a kém szerepét, amely sokak szerint nagyon illett hozzá.

arnold-scharenegger-jamie-lee
Fotó: Profimedia

Az Essentially Sports szúrta ki, hogy a színésznő a csókjelenetükről nyilatkozott. Szerinte mindez azért volt kellemetlen élmény kollégája számára, mert az édesapja, Tony Curtis nagyon jó barátja volt Schwarzeneggernek.

- Nem hiszem, hogy úgy gondolt rám, mint egy igazi, nagybetűs nőre. Szerintem sokkal inkább úgy tekintett rám, mint Tony kislányára.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A rendezőnek, Jim Cameronnak is volt pár szava ehhez a furcsa esethez, ő ragaszkodott hozzá, hogy a színész vegyen részt a csókjelenetben.

- Ezt neki írtam. Ő az, aki ezt megteszi majd veled.

arnold-schwarzengger
Fotó: Profimedia

Érdekesség még, hogy 1992-ben Arnold rendezett egy filmet Karácsony Connecticutban címmel, amelyben Jamie édesapja, Tony Curtis is szerepelt. Ez is megerősíti, hogy a színész nagyon jó kapcsolatot ápolt Tonyval, éppen ezért még jobban érthető, hogy annyira viszolygott a csóktól.

Kate Hudson és Matthew McConaughey csókjelenete ezért sikerült rosszul

Kate Hudson és Matthew McConaughey több romantikus filmet készítettek már el együtt, az egyik a 2003-as Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, a másik pedig a 2008-as Bolondok aranya. A színésznőnek az utóbbi forgatásáról nem túl kellemes emlékei vannak, erről is mesélt Jonathan Ross műsorában.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük