Félmeztelen fotókon pózol a gömbölyded színésznő - Nem szégyelli a testét

Ariel Winter műtéti hegeit is büszkén vállalja.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ariel Winter nagyon sok kritikát kapott az alakja miatt, hiszen jóval gömbölydedebb, mint a hollywoodi átlag. A Modern család sztárja elmesélte, hogy nagyon nehéz volt a serdülőkor számára, hiszen nagyon rövid időn belül teljesen megváltozott a teste - ahogy ő fogalmazott, lapos kislányból hatalmas mellű, nagy fenekű kamaszlány lett, ami pszichésen is nagyon megviselte.

Melleiből tavaly le is vetetett, mert a háta már nem bírta el a súlyukat - így keletkeztek a hegek a testén, amiket nem is szégyell, hiszen az egészségét köszönheti ennek az aprócska szépséghibának. Szerencsére egyre nagyobb az önbizalma, legutóbb már félmeztelen fotósorozat is készült róla, amin büszkén mosolyog - nézd meg te is, milyen gyönyörű a képeken!

Anastacia meztelen fotókon

Anastaciának kétszer is sikerült legyőznie a rettegett betegséget - ugyan masztektómiára szorult, de maga mögött hagyta a rákot. Sokáig szégyellte a testét, ami a kezelések és műtétek után már nem tündökölt a régi formájában, most azonban úgy döntött, hogy megmutatja a világnak - nézd meg a róla készült csodaszép felvételeket!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük