Ariana Grande smink nélküli fotója: ekkora a különbség, ha az énekesnő nincs kifestve
Ariana Grande smink nélkül mutatta meg magát.

ariana-grande-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ariana Grande Instagram-oldalán mutatta meg magát smink nélkül, persze nem véletlenül, ugyanis új arc- és testápolási termékeket dob a piacra.

Nem ő az első híresség, aki belecsapott a szépségiparüzletbe, rajta kívül Rihanna, Lady Gaga vagy éppen Jennifer Lopez neve alatt is futnak kozmetikai termékek.

Ariana Grande smink nélkül

A népszerű énekesnő imádja a nőies és feltűnő sminkeket, a cicás tusvonal mára a védjegyévé vált. A rövid reklámvideójában azonban nem visel festéket, a még természetesebb hatás elérése érdekében még a haját sem lőtték be a szokásos, magasított lófarok stílusban, a göndör fürtjeit csak egy laza kontyba kötötte fel.

ariana
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Ariana Grande

Látszik, hogy szép és ápolt bőre van. Egy korábbi interjújában elmondta, mennyire fontos az arcápolás, idézte az Insider.

- Tudom, hogy nehéz ezt betartani, mert mindenki fáradt, de fontos, hogy alaposan átdörzsöld, majd lemosd az arcod. Vigyél magaddal egy törölközőt a zuhany alá, és jól dörzsöld meg vele az arcod, utána a bőr hidratálása is nagyon fontos - árulta el az egyik titkát.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy az ember mindig mossa le a sminket lefekvés előtt, de bizony vele is előfordult rengeteg alkalommal, hogy ezt a lépést kihagyta. Ha pattanások jelentkeznek az arcán, akkor valamilyen olajalapú terméket ken rá ahelyett, hogy egy olyan kencét használna, ami csak szárítaná a bőrét.

Színésznők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted a népszerű színésznők smink nélküli képeit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük