Már látható a változás! Több, mint 10 kilótól megszabadult a közismert énekesnő
Aretha Franklint nemrég megműtötték, most pedig fogyókúrába kezdett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Aretha Franklinről aggasztó hírek kaptak szárnyra nemrégiben: a soul királynőjét tavaly év végén meg kellett operálni, azt azonban nem árulták el, pontosan milyen műtétet is végeztek el rajta.

Még kövéren
Karcsúbban, a JET címlapján

Így aztán hamar elkezdték rebesgetni, hogy a gyilkos kór támadta meg a szervezetét: a The Sun értesülései szerint a 69 éves sztár hasnyálmirigyrákban szenved, és már nem sok ideje van hátra.

Gyomorgyűrűt kapott?

Hogy mindebből mi igaz, arra csak Franklin vagy a szóvivője tudna választ adni, ők viszont még mindig hallgatnak a titokzatos beavatkozásról.

Ugyanakkor az énekesnőről hirtelenjében elkezdtek olvadni a kilók, és látványos fogyásnak indult, így akár még az is elképzelhető, gyomorgyűrűt ültettek be neki, hogy könnyebben le tudjon adni tekintélyes túlsúlyából.

Karcsúbb vonalait a JET nevű amerikai magazinban mutatta meg elsőként, ahol arról is beszámolt, hogy a decemberi műtét óta már tíz kilótól sikerült megszabadulnia, és minden vágya, hogy a március 25-ei születésnapjára beleférjen egy 44-es méretű ruhába.

- Azt hiszem, csodásan fogok festeni 44-es mérettel, persze még jobb lenne 42-es, de igazából a 44-essel is tökéletesen megelégszem - vallotta be a díva.

Egészséges életmódra váltott

Persze gyomorgyűrű ide vagy oda, Aretha Franklin elárulta, egy ideje próbál egészségesebben táplálkozni: hamburger helyett salátát és sovány húsokat eszik, és heti négyszer edzéssel is karbantartja testét.

- Egészséges ételekre váltottam, amik nincsenek tele vegyszerekkel. És sok vizet is iszom, hogy kimossam magamból a méreganyagokat. Ráadásul a sok folyadék a bőrömnek is jót tesz - mesélte.

Annyira büszke az életmódváltásra, hogy a magazin olvasóival még saját receptjét, az Aretha-salátát is megosztotta. Ebbe retket, paradicsomot, vöröshagymát, répát, olajbogyót és egy kevés reszelt sajtot tesz, majd salátaöntettel és citromlével ízesíti.

- Egyszerűen fenséges, főleg, ha már kicsit összeértek az ízek! - áradozott az énekesnő, akinek feltett szándéka, hogy májusban ismét visszatérjen szeretett közönsége elé.

Ezt is szeretjük