Friss fotókon Meghan és Harry kisfia - Archie az anyja ölében kacarászik

Desmond Tutu érsekkel találkozott a legkisebb hercegi csemete.

Archie herceg Afrika Desmond Tutu
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné jelenleg tíznapos afrikai körútjukon vesznek részt, ahová kisfiuk, Archie Harrison is elkísérte őket. Ez a hercegi csemete első külföldi útja, korábban édesanyja pocakjában kelt csak útra.

Tündéri fotók készültek róla

A turné korábbi napjain Archie a hotelszobában várta haza a szüleit, ugyanis nem szerették volna elráncigálni a hivatalos rendezvényekre a négy hónapos kisbabát, ezért rá addig a dadus vigyázott. A mai viszont különleges nap, hiszen végre a kisfiút is magukkal vitték egy eseményre, ahol a sussexi hercegi pár Desmond Tutu érsekkel találkozott.

A rajongók nagy örömére bűbájos fotók is készültek a kis Archie-ról, aki láthatóan nagyon jó kisbaba, még akkor sem tört el nála a mécses, amikor az érsek egy puszit nyomott a kobakjára. Édesanyja ölében figyelte a történéseket, jót kacarászott, miközben híres szülei beszélgettek az egyházi vezetővel.

Összeállításunkban meg is nézheted a róluk készült friss fotókat - ugye milyen cuki a pár csemetéje?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük