Tündéri fotók a kis Archie keresztelőjéről - Harry és Meghan gyönyörű képeket osztottak meg
A hétvégén megkeresztelték a királyi család legkisebb tagját.

archie-herceg-keresztelo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén titokban megkeresztelték a királyi család legújabb tagját, a tündéri Archie Harrisont, Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát.

Tündéri fotók készültek a csöppségről

A jeles eseményen összegyűltek a pár számára legfontosabb személyek: szűk körben zajlott a ceremónia, még a királynő és az ő családtagjai sem voltak jelen. A meghívottak között viszont ott volt Vilmos herceg és Katalin hercegné, Károly herceg és Kamilla hercegné, Meghan édesanyja, Doria Ragland, valamint Diana hercegnő testvérei, Lady Sarah McCorquodale és Lady Jane Fellowes.

A pár természetesen fotókat is megosztott gyermekük nagy napjáról, ami alá ezt írták:

- A sussexi herceg és hercegné boldogan oszt meg néhány örömteli fotót a gyermekük keresztelőjéről veletek, a rajongókkal, akik hihetetlenül támogatóak voltak a fiuk születése óta. Köszönjük a kedvességeteket, reméljük, ezekkel a fotókkal úgy érzitek, hogy ti is velünk ünnepeltek - írták a hivatalos közösségi oldalukon.

A tradicionális csoportkép mellett egy rendhagyó, sokkal meghittebb képet is megosztottak, amin már csak hármasban vannak: Harry büszkén tekint le alvó kisfiára, Meghan pedig szerelmesen nézi férjét, akinek remekül áll az apaszerep.

A szertartás a windsori kastély privát kápolnájában volt, és a kis Archie a hagyományhoz híven ugyanazt a keresztelőruhát viselte, amint 11 éve mindenki a családban. Ez a ruhácska csak replikája a családtagok hivatalos keresztelőruhájának, az eredetit 2004-ben nyugdíjazták, ugyanis 1841 óta eléggé elhasználódott a csipkerész, így inkább múzeumba került, az újat pedig továbbra is használhatják a família újszülöttjei.

Lajos herceg keresztelős fotói

Tavaly Vilmos és Katalin kisfiát is ebben keresztelték - nézd meg, milyen édes volt ő is ezen a szép napon!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük