Archie friss fotóitól elolvadtunk - Harry és Meghan babája irtó édes bojtos kis sapkájában
Nem mindennapi szettet viselt a hercegi csemete.

archie-herceg-bojtos-sapka-afrika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap Harry herceg és felesége, Meghan hercegné megkezdték az észak-afrikai körútjukat, mely során tíz napon át járják be a kontinens bizonyos városait. Az első útjuk a Fokvároshoz tartozó egyik településre, Nyangára vezetett.

Archie-ról ilyen édes fotók készültek

Az útra tündéri kisfiuk, a négy hónapos Archie is velük tartott, hiszen az édesanyja még mindig szoptatja őt, így egyértelmű, hogy mellette a helye. A hercegi csemete a hivatalos rendezvényeken ugyan nem vett részt híres szüleivel - ekkor egy dadus vigyázott rá -, de azért sikerült lekapni őt a fotósoknak néhány felvétel erejéig.

A kisbabát egy kék kabátkában és egy igazán édes, fehér, bojtos sapkában hozta le édesanyja a repülőgépről, azonban kevesen tudták, hogy a kiegészítőnek nemcsak cukiságfaktora, hanem eszmei értéke is van, hiszen annak idején Harry herceg viselte ezt a darabot.

A kis Harryről 1985-ben készült fotó, amint ezt a kis sapkát viseli - édesanyját szintén a repülőgépből kiszállva kapták le a fehér sapis kisfiúval a skóciai Aberdeen repülőterén. Meghan nyilvánvalóan az elhunyt Diana hercegnőnek szeretett volna emléket állítani ezzel az apró gesztussal.

A rajongók között megoszlottak a vélemények, míg sokan tündérinek találják a kisfiút, mások szenzációhajhásznak tartották, hogy a sussexi hercegné a Diana-faktorral kíván piros pontokat szerezni magának a royalistáknál - ebből is látszik, hogy ő kevésbé népszerű, mint a sógornője, Katalin hercegné, akit éltetni szoktak az effajta cselekedeteiért.

Egy valamiben ennek ellenére mindenki egyetértett: sapkában vagy anélkül, a kis Archie imádni való, és nagyon hasonlít az apukájára, Harry hercegre.

Meghan ilyen csinos volt a körút első napján

Meghan az eseményre egy lenge, nyári ruhát húzott, ami jól hangsúlyozta a szülés utáni alakját. Nézd meg, milyen csinos volt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük