A kis Archie-ról sosem látott fotó került elő - Harry és Meghan ma posztolta
Archie sosem látott fotójával köszöntötték fel Harryék Károly herceget.

archie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Károly herceg ma ünnepli 71. születésnapját, ennek örömére Katalinék és Meghanék is kitettek egy posztot hivatalos Instagram-oldalukra. A sussexi házaspár egy még sosem látott fényképet választott a jeles alkalomra, a felvételen kisfiuk, Archie Harry herceggel és nagypapájával szerepel együtt.

Ezt a fotót még sosem láthatták a rajongók Archie-ról

A még sosem látott felvétel Archie keresztelőjén készült, amit még 2019 júliusában tartottak meg. Ahogy az a képen is látható, a pici édesapja karjaiban feküdt éppen, Károly herceg pedig meghatódva figyelte őt. A rajongóknak is nagyon tetszett a poszt: "Annyira csodálatos kép ez! Jó látni három generációt így együtt, egyedül csak Diana hercegnő hiányzik nekem", "Harry mosolya mindent elárul arról, mennyire imádja a kisfiát", "látszik, hogy Károly mennyire büszke a legkisebb unokájára" - írták a kommentelők.

Katalin és Vilmos herceg összesen három felvételt tett közzé hivatalos Instagram-oldalukon. A legelső képen a kis Lajos, a cambridge-i hercegné és Károly látható, ami még 2018 novemberében, egy családi fotózáson készült. Ez is egy nagyon jól elkapott pillanat lett. A másik két képet úgy láthatod, ha a poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🎂 Wishing a very happy Birthday to The Prince of Wales! 📷 @chrisjacksongetty / PA

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

A brit királyi család két legkisebb tagját lehet egyelőre a legritkábban látni, így a rajongók mindig nagyon boldogok, amikor a gyerekeket is láthatják, még akkor is, ha nem a legfrissebb fotókat teszik közzé róluk.

További képek Archie-ról

Archie, ahogy nő, egyre aranyosabb, további képeket itt láthatsz róla.

Ezt is szeretjük