Archie miatt főhet Meghan hercegné feje - Nagy dilemmába került

Meghan attól fél, hogy Archie szociális készsége nem fog kellőképpen fejlődni.

Archie fejlődése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné, Harry herceg és a kis Archie tavasz óta Los Angelesben él. A koronavírus és a karanténidőszak miatt egyelőre nem nagyon mozoghatnak, idejük nagy részét a Tyler Perry humoristától bérelt villában töltik.

Nem a legkönnyebb időszak ez a számukra, egyrészt Harry miatt, akinek Los Angeles egy teljesen új terület, és egyelőre nem tudott beilleszkedni. Másrészt Archie is okoz némi fejtörést a házaspárnak, ugyanis nincs a környezetükben más olyan totyogó gyerkőc, akivel eljátszhatna a gyermekük. 

Meghan hercegnét fél, hogy Archie szociális készsége nem fejlődik eléggé

A The Daily Mailnek egy közeli forrás elmesélte, Meghan nagyon aggódik az egyéves Archie-ért, aki egyelőre nem tud más gyerekekkel interakcióba lépni.

- Azt mondta nekem, hogy Archie-nak szüksége lenne arra, hogy más gyerekek is körbevegyék őt, így tudna fejlődni a szociális és érzelmi készsége.

- Egy ideális világban biztosan elmennének együtt egy baba-mama klubba, ahol új emberekkel és gyerekekkel találkozhatnának egy héten többször. Archie-nak ez megadná arra a lehetőséget, hogy más korabeli gyerekekkel együtt játszhasson, ez pedig az agya fejlődésére is jó hatással lenne. Bármennyire is szeretne Meghan egy ilyen csoporthoz csatlakozni a picivel, ez lehetetlen, nemcsak a COVID-19 miatt, hanem maga miatt is. Egyszerűen túl ismert ahhoz, hogy ilyen hétköznapi dolgokat végezzen - magyarázta az ismerős.

meghan archie
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

A hercegné számára is hiányoznak a barátok, egyelőre internetes videókonferenciákon keresztül tartja a kapcsolatot másokkal, de sokkal többre értékeli a személyes kontaktusokat. 

Egyforma ruhában a királyi csemeték

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire édes volt György és Archie herceg csíkos kertésznadrágjaikban, valamint további hasonló szetteket mutatunk a királyi család csemetéin.

György herceg és Archie is csíkos kertésznadrágba bújtak - Egyforma ruhában a királyi csemeték

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük