Archie miatt főhet Meghan hercegné feje - Nagy dilemmába került
Meghan attól fél, hogy Archie szociális készsége nem fog kellőképpen fejlődni.

meghan archie cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné, Harry herceg és a kis Archie tavasz óta Los Angelesben él. A koronavírus és a karanténidőszak miatt egyelőre nem nagyon mozoghatnak, idejük nagy részét a Tyler Perry humoristától bérelt villában töltik.

Nem a legkönnyebb időszak ez a számukra, egyrészt Harry miatt, akinek Los Angeles egy teljesen új terület, és egyelőre nem tudott beilleszkedni. Másrészt Archie is okoz némi fejtörést a házaspárnak, ugyanis nincs a környezetükben más olyan totyogó gyerkőc, akivel eljátszhatna a gyermekük. 

Meghan hercegnét fél, hogy Archie szociális készsége nem fejlődik eléggé

A The Daily Mailnek egy közeli forrás elmesélte, Meghan nagyon aggódik az egyéves Archie-ért, aki egyelőre nem tud más gyerekekkel interakcióba lépni.

- Azt mondta nekem, hogy Archie-nak szüksége lenne arra, hogy más gyerekek is körbevegyék őt, így tudna fejlődni a szociális és érzelmi készsége.

- Egy ideális világban biztosan elmennének együtt egy baba-mama klubba, ahol új emberekkel és gyerekekkel találkozhatnának egy héten többször. Archie-nak ez megadná arra a lehetőséget, hogy más korabeli gyerekekkel együtt játszhasson, ez pedig az agya fejlődésére is jó hatással lenne. Bármennyire is szeretne Meghan egy ilyen csoporthoz csatlakozni a picivel, ez lehetetlen, nemcsak a COVID-19 miatt, hanem maga miatt is. Egyszerűen túl ismert ahhoz, hogy ilyen hétköznapi dolgokat végezzen - magyarázta az ismerős.

meghan archie
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

A hercegné számára is hiányoznak a barátok, egyelőre internetes videókonferenciákon keresztül tartja a kapcsolatot másokkal, de sokkal többre értékeli a személyes kontaktusokat. 

Egyforma ruhában a királyi csemeték

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire édes volt György és Archie herceg csíkos kertésznadrágjaikban, valamint további hasonló szetteket mutatunk a királyi család csemetéin.

Ezt is szeretjük