Archie ellopta a show-t apja születésnapján: ilyen cuki dolgot művelt
Archie Károly herceget is elvarázsolta az online szülinapi zsúron.

archie cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg szeptember 15-én ünnepelte 36. születésnapját, ennek alkalmából a királyi család tagjai hivatalos Instagram-oldalaikon is megemlékeztek az Egyesült Államokban élő előkelőségről.

A szülinapost idén nem köszönthették fel a családtagok személyesen, helyette webkamerán keresztül, online beszélgettek, amelyen részt vett Harry, Meghan, Archie, Erzsébet királynő és Károly herceg, írta meg a The Sun egy közeli forrásra hivatkozva.

Archie ellopta a show-t apja születésnapján

Kellemesen telt a beszélgetés, Harry elmondta édesapjának és nagymamájának, mennyire hiányolja őket. A herceg tortáját felesége készítette el, miután elfújta róla a gyertyákat, Archie kedvéért még egyszer meggyújtották őket.

Archie-t 2020 májusában, első születésnapján láthattuk utoljára.
Archie-t 2020 májusában, első születésnapján láthattuk utoljára.
Fotó: Instagram/Save With Stories

- A kis Archie megnevettetett mindenkit, miután ő is elfújta a gyertyákat - mesélte a bennfentes, majd folytatta.

- Károly herceget papának hívta, amivel nagyon meghatotta őt.

Szerinte a beszélgetés során egyértelműen Archie aratta le a babérokat, tündéri viselkedésével mindenkit levett a lábáról, hozzátette, kicsit fura volt, hogy Vilmos és Katalin nem csatlakozott a beszélgetéshez, ezzel szemben a Kensington Royal Instagram-oldalukon egy imádni való fotóval köszöntötték fel őt.

archie 4
Fotó: Instagram/Sussex Royal

A 16 hónapos kisfiú szépen fejlődik, és egyre jobban bővül a szókincse, ezt még a US Weekly írta meg róla. Olyan szavakat tud már, mint a dada, a mama, a kutya vagy a könyv.

Harry hercegék júliusban költöztek át Los Angelesből a Santa Barbara megyében található csendes, elit városkába, Montecitóba. Házukat 14,7 millió dollárért, átszámítva 4,2 milliárd forintért vásárolták meg.

Így festenének a királyi csemeték felnőttként?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy egy kozmetikai cég szerint hogyan festenek majd a brit királyi család csemetéi felnőtt korukban.

Ezt is szeretjük