Antonio Banderas elárulta, milyen a viszonya a válásuk óta Melanie Griffith-szel
Antonio Banderas és Melanie Griffith házassága 2014-ben ment tönkre.

antonio-banderas-melanie-griffith-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Antonio Banderas és Melanie Griffith a '90-es években szerettek egymásba, végül 1996-ban házasodtak össze. Úgy tűnt, örökké együtt maradnak, ezért is lepett meg mindenkit, amikor 2014-ben bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább.

Hivatalosan 2015-ben mondták ki a válásukat. A színésznő 2017-ben a Porter magazinnak elmondta, azért vált el a színésztől, mert úgy érezte, megrekedt az életében, ez pedig a kapcsolatukra is kihatással volt. 

Ilyen most Antonio Banderas és Melanie Griffith viszonya

Antonio Banderas az El Break de las 7 című műsorban adott interjút, a beszélgetés során volt felesége is szóba került.

- Azt hiszem, mindketten vonakodunk attól, hogy végleg eltemessük a közel húsz évig tartó házasságunkat. Emberek vagyunk, hibázunk, ez egy teljesen normális állapot. Az életem Melanie-val gyönyörű volt, csodálatos, húsz évig tartó kapcsolatunk ideje alatt mind a ketten próbáltuk a legtöbbet adni egymásnak, és olyan szép emlékeink születtek, amiket sosem felejtek el - magyarázta.

antonio banderas melanie griffith 1996
Fotó: Dave Benett / Getty Images Hungary

Példaértékű, ahogy a volt feleségéről fogalmazott, hiszen sokan egy-egy válás vagy szakítás után mély gyűlöletet éreznek egykori kedvesük iránt. Azt is elárulta, milyen a viszonyuk jelenleg egymással.

Bár legálisan elváltunk, de ő ugyanúgy a családom tagja maradt.

- Amikor Los Angelesbe megyek, mindig meglátogatom őt, pont tegnap beszélgettem vele telefonon.

antonio banderas melanie griffith 2012
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

- Minden természetesen zajlik köztünk, a gyerekek hálásak azért, hogy ennyire polgári módon viszonyulunk egymáshoz a mai napig.

A volt házaspár három gyermeket nevelt együtt, Griffith előző kapcsolataiból született egy fia, Alexander Bauer és egy lánya, Dakota Johnson, őket Banderas a sajátjaként szereti a mai napig. Közös lányuk, Stella 1996-ban született meg.

- Lett egy csodálatos lányunk, akit mind a ketten imádunk, és ő a mi kapcsolatunk záloga, Stella a legszebb dolog, akit valaha alkottunk együtt.

Elfeledett sztárpárok

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akikről már nagy eséllyel elfelejtetted, hogy házasok voltak.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük