Anthony Hopkins és Shirley MacLaine ki nem állhatták egymást - Íme a filmes szerelmespárok, akik gyűlölködtek

Képeken olyan filmes szerelmesek, akik a valóságban nem jöttek ki jól.

anthony-hopkins-shirley-maclaine-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan vágynak olyan szerelemre, mint amilyet a hollywoodi filmekben látnak. Az álomgyár alkotói és színészei nagyon értenek a romantikus atmoszféra megteremtéséhez a vásznon, így a mozinézők szíve szinte egyszerre dobban a főhősökével. Nem is gondolnánk, hogy sok esetben a szereplők közti kémia csupán megformálóik tehetségének köszönhető, amint a rendező elkiáltja, hogy: "ennyi”, elillan a varázs, és teret kap az egymás iránti ellenérzet. Jó pár filmes szerelmespárról derült ki korábban, hogy bár a karaktereik képében jól működnek együtt, a kamerákon kívül a legkevésbé sem. 

Filmes szerelmesek, akik utáltak együtt dolgozni

Anthony Hopkins és Shirley MacLaine kapcsolata sem volt a legfényesebb, amikor 1980-ban együtt játszottak az A Change of Seasons című drámában. Richard Lang rendezése egy elidegenedett házaspárról szólt, akik viszonyba kezdenek, ám újra egymásra találnak. Bár a történet nem fukarkodott a forró jelenetekkel, amelyek alapján könnyedén elhihettük, hogy a két szereplő között szikrázik a levegő, sem Hopkins sem MacLaine nem őriz szívmelengető emlékeket egymásról. A kétszeres Oscar-díjas filmcsillag egyenesen kijelentette, kolléganője volt a legkellemetlenebb színésznő, akivel élete során dolgozott. Bár azt nem tisztázta, miért akadt ennyire ki rá, nem ő volt az egyetlen, aki panaszkodott MacLaine viselkedésére.

A híres filmes, Don Siegel túlzottan férfiasnak és irányításmániásnak jellemezte, aki egy percre sem hajlandó kiadni a kezéből a gyeplőt. MacLaine 2014-ben a New York Post interjújában reagált Hopkins szavaira. 

- Én sem kedveltem őt. De hozzá kell tennem, akkoriban szokott le az alkoholról, így nagyon nehéz volt neki.

Nem Anthony Hopkins és Shirley MacLaine volt az egyetlen filmes szerelmespár, akik utálkoztak a forgatáson. Képes összeállításunkban mutatjuk, kik azok a világhírű színészek és színésznők, akik a legkevésbé sem kedvelték egymást a közös munka során.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük