Alain Delon unokája édes kis hajas baba: lánya így kapta le a picit és párját
Alain Delon unokája nagyon édes baba.

alain-anouchka-delon-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon lánya, Anouchka Delon élete 2020 elején gyökeresen megváltozott, ugyanis februárban adott életet kisfiának, akinek a nevét azóta sem árulta el a színésznő.

Anouchka és színész párja, Julien Dereims óvják a privát szférájukat, nem azok a szülők, akik a gyermekük minden egyes lépését megörökítik, és posztolják a közösségi oldalaikra, persze néha egy-egy aranyos pillanatot azért megosztanak a rajongókkal.

Anouchka Delon kisfia ilyen aranyos

A színésznő csemetéjét és kedvesét egy pár másodperces videóban örökítette meg, a kisfiú éppen a kanapén ülő apja mellett mozgott egy francia popdalra, az 1987-re, amelynek Calogero az előadója, ez az aktuális kedvenc száma a picinek. Bár a teljes videót nem tudjuk megmutatni, mivel azt az Instagram 24 órán belül eltűnő Stories felületére töltötték fel, viszont képernyőfotót csináltunk róluk.

alain-delon-unoka
Fotó: Instagram/Julien Dereims

A kisfiú arcát egyelőre nem mutatták meg, mivel még a nevét sem mondták el, valószínűleg nem is fognak posztolni róla.

Anouchka a OneFM-nek adott interjújában elmondta, hogy a koronavírus-világjárvány miatti bezártság nem viselte meg őket, hiszen mielőtt korlátozásokat vezettek volna be, már akkor a babavárással törődtek, ami miatt már több hónapja visszavonultabban éltek. Élvezi az anyaságot, a gyermeke az ő mindene.

Julien Dereims is élvezi az apaságot, Instagramjára több fotót is posztolt az életükről, le sem tagadhatná, hogy mennyire imádja a családját.

Anouchkával kilenc éve elválaszthatatlanok, bár hivatalosan nem esküdtek meg, de a gyermekáldás mindig is a terveik között volt. A Paris Matchnek adott közös interjújukban elmondták, hogy sajnos a színésznő 2018 nyarán elvetélt, pont a harmadik hónapban volt, amikor történt vele a tragédia.

Romy Schneider és Alain Delon gyönyörű párt alkottak

Képes összeállításunkban megnézheted Romy Schneider és Alain Delon szerelmes fotóit.

Ezt is szeretjük