Alain Delon lánya sármos színészt szeret: Anouchka és Julien 10 éve elválaszthatatlanok

Anouchka Delon és Julien Dereims egy kisfiút nevelnek együtt.

alain-delon-anouchka-delon-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon gyönyörű, 29 esztendős lánya, Anouchka Delon boldog párkapcsolatban él 2010 óta egy nála három évvel idősebb férfival. Julien Dereims csavarta el a fejét.

Irtó sármos Anouchka Delon párja

Anouchkához hasonlóan Julien is színészettel foglalkozik, 2006-ban iratkozott be egy színésztanfolyamra, elsősorban színházban játszik, de filmes szerepei is voltak, 2015-ben szerelmével együtt játszott a Libres sont les papillons című francia színdarabban. A lány választottját Alain Delon is imádja, erről 2019-ben a Paris Matchben nyilatkoztak.

- A papa egyszer azt mondta nekem, Julien kivételes srác, és szurkol nekünk azért, hogy örökké együtt maradjunk. Sok közös van bennük - mesélte Anouchka édesapjáról és szerelméről.

2020 februárjában szülői örömök elé néztek, egy kisfiút nevelnek együtt. Nem ez volt az első terhessége Anouchkának, 2018 nyarán állapotos volt, de sajnos akkor elveszítette a picit.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes férfi Anouchka Delon kisfiának édesapja, Julien.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük