Anne Heche-t agyhalottnak nyilvánították: gépek tartják már csak életben
Anne Heche múlt hét pénteken szenvedett autóbalesetet Los Angelesben.

anne-heche-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anne Heche sajtóképviselője új fejleményekről számolt be az állapotát illetően. A közleményben elárulta, nem valószínű, hogy felébred a kómából, olyan súlyos agysérüléseket szenvedett. A közlemény óta az orvosok agyhalottnak nyilvánították a színésznőt, gépek tartják már csak életben.

Az 53 éves sztár múlt hét pénteken szenvedett autóbalesetet, többször ütközött a kocsijával Los Angelesben. Először egy garázsnak hajtott, majd egy háznak csapódott 90 kilométer per órás sebességgel.

Anne Heche-t agyhalottnak nyilvánították

A második becsapódásnál kocsija kigyulladt, 59 tűzoltó érkezett a helyszínre, akiknek 65 percébe telt megfékezni a lángokat és kimenteni Heche-t a járműből. Akit ezután kritikus állapotban szállítottak kórházba. Súlyos égési sérüléseket szenvedett, állítólag a ruhája és a haja is a lángok martalékává vált.

Anne Heche 2022. március 12-én a Directors Guild of America Awards díjátadón.
Anne Heche 2022. március 12-én a Directors Guild of America Awards díjátadón.
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A hivatalos közleményben azt is elárulták, Heche szervdonor. Az orvosok csak addig tartják őt a lélegeztetőgépen, amíg kiderül, mely szervei ajánlhatók fel, a transzplantáció után lekapcsolják a gépekről.

- Sajnos a baleset miatt Anne Heche súlyos anoxikus agyi traumát szenvedett. Továbbra is kómában van, állapota kritikus. Várhatóan nem fogja túlélni. Szeretnénk megköszönni mindenkinek az imákat, amiket Anne felépülése miatt küldtek. Köszönet a személyzetnek, a csodás nővéreknek, akik ellátták őt - közölte a TMZ Heche képviselőjének nyilatkozatát.

A tüdeje is jelentősen sérült, emiatt került a lélegeztetőgépre, égési sérülései pedig olyan súlyosak voltak, amelyek sebészi beavatkozást igényeltek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Los Angeles-i rendőrség szintén új hírekkel szolgált az üggyel kapcsolatban. Közleményükből kiderült, ittas vezetés és ittas állapotban elkövetett közlekedési baleset bűntetteként vizsgálják az ügyet, de kábítószert is találtak a színésznő vérében, hogy pontosan milyen tudatmódosító szert fogyasztott, az a további vizsgálatokból fog kiderülni.

anne
Fotó: Frank Trapper / Getty Images Hungary

Anne Heche karrierje a ’80-as években kezdődött, kisebb sorozatszerepekben kezdte bontogatni a szárnyait, majd egyre nagyobb szerepeket kapott. A magyar közönség olyan alkotásokból ismerheti a nevét, mint a Hat nap, hét éjszaka vagy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron.

Olivia Newton-John utolsó fotói

Olivia Newton-John augusztus 8-án hunyta le örökre a szemeit. A színésznőről halála előtt gyönyörű fotók készültek. Lánya oldalán is mosolygott.

Ezt is szeretjük