Ő Thaiföld hercegnője: a 35 éves Sirivannavari stílusa ilyen dögös és nőies

Imádják hazájában a talpraesett és csinos thai hercegnőt, Sirivannavarit.

sirivannavari-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thaiföld imádott hercegnője, Sirivannavari 1987. január 8-án született. Édesapja X. Ráma thai király, édesanyja, Sujarinee az uralkodó második felesége volt. Négy édestestvére van, mindannyian fiúk. 

Szülei csak 1994-ben házasodtak össze, ám a király két évvel később házasságtöréssel vádolta meg gyerekei anyját, és elvált tőle. Az asszony ezután az öt gyerekkel együtt az Egyesült Királyságba menekült. A thai király parancsára a legkisebbet, az egyetlen lányt, Sirivannavari hercegnőt hazahurcolták. 

Sirivannavari thai hercegnő stílusa

A most 35 éves Sirivannavari hercegnő édesapja kedvenc gyermeke, mind közül a legfiatalabb és az egyik legeszesebb, legtehetségesebb. Mindössze kilencéves volt, amikor megtanult lovagolni, 2005-ben pedig aranyérmet szerzett a dél-ázsiai tollaslabda-bajnokságon. 

Egyik legnagyobb álma az volt, hogy saját divatházat alapíthasson, ez 2007-ben sikerült neki. Maga a híres dizájner, Peter Balmain kérte fel, mutassa be első kollekcióját a Paris Fashion Weeken. Márkáját természetesen önmagáról nevezte el, a Sirivannavari holmikat lágyság, elegancia és nőiesség jellemzi. A bemutató olyan jól sikerült, hogy általa mostanra egészen nagy névnek számít a divatiparban. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen modern, trendi, nőies és elegáns a thai hercegnő, Sirivannavari! 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Stephanie Cardinale

Ezt is szeretjük