Anne Hathaway babapocakja már hatalmas - Még idén világra hozza 2. gyermekét
Anne Hathaway és férje hamarosan újra szülői örömök elé néz.

anne-hathaway-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anne Hathaway még 2019 júliusában, hivatalos Instagram-oldalán jelentette be, hogy második gyermekével várandós. A gyönyörű színésznő arról nem árult el részleteket, hogy pontosan mikorra is várja a picit, de a külföldi sajtó a 2019-es év végére saccol. Ezt a tippet alátámasztja az is, hogy hatalmasra nőtt a babapocakja.

Friss fotókon az állapotos Anne Hathaway

A november 12-én 37. születésnapját ünneplő sztárt Connecticutban kapták lencsevégre a paparazzók. A zöld kabátja alatt egy fekete felsőt viselt, ezen ruhadarabok miatt pedig kicsit nehezebb kivenni a pocakját, de azért még így is látható, hogy szépen gömbölyödik.

Ahány nő, annyiféle terhesség, tartja a mondás, így a pocak méretéből nem lehet pontosan megmondani, hányadik hónapban jár, de az viszont egyértelmű, hogy a harmadik trimeszterben van.

Az alábbi kép október 11-én készült róla, már itt is jó nagy volt a pocakja. Ahogy telik az idő, a rajongói - és természetesen a bulvársajtó is - egyre kíváncsibb, olyan kérdéseket tesznek fel neki rendszeresen, hogy mégis mikorra írták ki, mi lesz a kicsi neve, de a baba neme is sokakat érdekel.

2019 októberében a Live with Kelly and Ryan talkshow vendége volt, ahol bevallotta, szeret téves információkat megosztani másokkal a kicsivel kapcsolatosan.

- Tudom, hogy kicsit gonosz, de nagyon élvezem. Szeretem összezavarni az embereket - mondta a műsorban.

A színésznő, amikor első gyermekével, Jonathannel volt várandós, akkor többeknek azt füllentette, hogy 2015 májusában fog szülni, pedig a kicsit két hónappal korábban, márciusban várta, ezt 2016-ban, James Corden műsorában vallotta be.

Szőke kis angyal Bradley Cooper lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű már Bradley Cooper kislánya, Lea.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük