100 éves lett Kirk Douglas felesége - Anne-nel 65 éve házasok
Anne Buydens szülinapjáról az unokája is megemlékezett.

anne-douglas-100-eves-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kirk Douglas az egyik utolsó élő hollywoodi legenda, aki már a 103. születésnapját ünnepelheti decemberben. Igen ritka ilyen szép kort megélni, főként, hogy még a felesége is mellette áll.

Cameron Douglas szép fotót posztolt róla

Anne Buydens a napokban ünnepelte 100. születésnapját, így ő is belépett a százasok klubjába. A Spartacus egykori sztárja 1954-ben, 65 évvel ezelőtt vette feleségül Anne-t, akivel azóta is boldogan él. Habár a sztár nagy nőfaló hírében állt, és többször is félrekacsintgatott a neje mellett, Anne minden hűtlenségét megbocsátotta, és végül egymás mellett öregedtek meg.

Unokája, Cameron Douglas nem feledkezett meg a jeles alkalomról, amit a család a hétvégén ünnepelt meg. Az Instagram-oldalán egy gyönyörű fotóval köszöntötte fel nagymamáját, ami alá ezeket a sorokat írta: "Boldog szülinapot a Douglas család matriarchájának! Te vagy az egyik legcsodálatosabb emberi lény a Földön. Anne Douglas, Oma, Nagyi, teljes szívünkből szeretünk!" - írta a fotó alá, amin Kirk Douglasszel bújik össze.

Természetesen Michael Douglas is megemlékezett a mostohaanyjáról - ő egy fiatalkori fotót osztott meg édesapjáról és annak második feleségéről. "Már alig várom, hogy megünnepelhessük Anne Douglas születésnapját! Mindannyian nagyon szeretünk téged! Puszi: Michael, Catherine, Dylan, Carys és Cameron".

Friss fotón Kirk Douglas

Cameron nemrég a nagypapájáról is posztolt fotót - nézd meg, hogy néz ki most az egykori sármőr!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük