Forró csókot váltott barátnőjével Annalynne McCord

Annalynne McCord tényleg a lányokat szereti vagy csak megpróbálja felhívni magára a figyelmet?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig telt egy hét azóta, hogy Annalynne McCord hegyes mellbimbóját villantotta a 90210 egyik epizódjának forgatásán, ám máris sikerült újra felhívnia magára a figyelmet.


A 21 éves színésznő a jelek szerint járatos a mesterséges hírnövelés praktikáiban, ugyanis a villantás után ezúttal heves csókolózás közben kapták lencsevégre a lesifotósok. Ebben persze még semmi különleges nem volna, ám ha hozzátesszük, hogy partnere egy lány volt, akkor a helyzet azonnal megváltozik.

McCord és barátnője a Los Angeles-i Newsroom Caféban ebédeltek néhány napja, ahol az egyik szemtanú elmondása szerint mindvégig fogták egymás kezét, ölelkeztek és csókolóztak. Miután pedig végeztek az étkezéssel, együtt hajtottak el a helyszínről.

Vajon ő is csak kamu-leszbikus?

A fiatal sorozatsztár magánéletével kapcsolatban egyelőre nem sokat lehet tudni, de annyi biztos, hogy idén ősszel szakított pasijával, akivel négy évig volt együtt.

Elképzelhető, hogy a szexi hölgy ezúttal azonos nemű társat választott magának, de ilyenkor mindig benne van a pakliban az is, hogy az egész műcirkusz csak a figyelemfelkeltést szolgálja.

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Lindsay Lohan és Samantha Ronson románca például a mai napig foglalkoztatja a világot, habár az esetükben egyre inkább úgy néz ki a dolog, hogy tényleg intim viszony fűzi össze őket. Annalynne McCord esetében is kiderül majd idővel, hogy vajon miről is van szó, addig pedig lehet találgatni.
Ezt is szeretjük