Forró csókot váltott barátnőjével Annalynne McCord
Annalynne McCord tényleg a lányokat szereti vagy csak megpróbálja felhívni magára a figyelmet?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig telt egy hét azóta, hogy Annalynne McCord hegyes mellbimbóját villantotta a 90210 egyik epizódjának forgatásán, ám máris sikerült újra felhívnia magára a figyelmet.


A 21 éves színésznő a jelek szerint járatos a mesterséges hírnövelés praktikáiban, ugyanis a villantás után ezúttal heves csókolózás közben kapták lencsevégre a lesifotósok. Ebben persze még semmi különleges nem volna, ám ha hozzátesszük, hogy partnere egy lány volt, akkor a helyzet azonnal megváltozik.

McCord és barátnője a Los Angeles-i Newsroom Caféban ebédeltek néhány napja, ahol az egyik szemtanú elmondása szerint mindvégig fogták egymás kezét, ölelkeztek és csókolóztak. Miután pedig végeztek az étkezéssel, együtt hajtottak el a helyszínről.

Vajon ő is csak kamu-leszbikus?

A fiatal sorozatsztár magánéletével kapcsolatban egyelőre nem sokat lehet tudni, de annyi biztos, hogy idén ősszel szakított pasijával, akivel négy évig volt együtt.

Elképzelhető, hogy a szexi hölgy ezúttal azonos nemű társat választott magának, de ilyenkor mindig benne van a pakliban az is, hogy az egész műcirkusz csak a figyelemfelkeltést szolgálja.

Lindsay Lohan és Samantha Ronson románca például a mai napig foglalkoztatja a világot, habár az esetükben egyre inkább úgy néz ki a dolog, hogy tényleg intim viszony fűzi össze őket. Annalynne McCord esetében is kiderül majd idővel, hogy vajon miről is van szó, addig pedig lehet találgatni.
Ezt is szeretjük