Jean-Paul Belmondo unokája áttetsző estélyibe bújt a velencei filmfesztiválon: Annabelle volt a legdögösebb

Annabelle Belmondo volt tegnap este a legdögösebb sztár a velencei filmfesztiválon.

annabelle-belmondo-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A velencei filmfesztivál szeptember 12-ig tart, a koronavírus-világjárvány miatt idén sokkal kevesebb hírességet hívtak meg a nívós eseményre, így sajnos idén a divat rajongói nem láthatnak annyi gyönyörű vagy dögös kreációt, mint az elmúlt években. Hétfőn az egyik film vetítésére meghívták Jean-Paul Belmondo gyönyörű unokáját, Annabelle Belmondót, aki elképesztően festett estélyi ruhájában.

Annabelle Belmondo dögös estélyi ruhában tündökölt

A 32 éves barna szépség egy áttetsző kreációt választott a nagy eseményre. A fekete ruháját a Nicole Milano ruhamárka vezetője és tervezője, Nicole Cavallo készítette el. Annabelle egyszerre volt elegáns és szexis, az estélyi karcsú alakját is szépen kiemelte. Instagram-oldalára is feltett magáról egy fotót, rajongói imádták a ruhaválasztását.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen káprázatosan festett Annabelle Belmondo a velencei filmfesztiválon.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük