Jean-Paul Belmondo unokája fürdőruhára vetkőzött: ilyen karcsú a gyönyörű Annabelle
Annabelle Belmondo így pózolt a strandon.

annabelle-belmondo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo lányunokája, Annabelle Belmondo modellként keresi a kenyerét évek óta, de a színészkedést is kipróbálta.

Közösségi oldalára gyakran tölt fel fotókat a rajongók legnagyobb örömére, legutóbb egy fürdőruhás fotóval lepte meg őket.

Annabelle Belmondo fürdőruhás fotója

A 32 éves szépség egy strandolós fotót osztott meg magáról. Ahogy a felvételen is látszik, szép, karcsú alakja van, nem csoda, hogy a modellszakma is felfedezte őt. Érdekesség, hogy már 16 évesen felfigyeltek rá San Franciscóban, miközben anyukájával vásárolt. 

Azonnal leszerződtették volna, ám édesanyja nagyon féltette őt, ezért csak 18 éves korában engedte meg neki, hogy munkába álljon. Néhány kritikus a fejéhez vágta, hogy csak híres nagyapja miatt vált modellé, de ez nem így van, hiszen az Egyesült Államokban, ahol felfedezték, kevesebben ismerik Jean-Paul Belmondo munkásságát.

A francia Folkr lapnak nyilatkozott idén tavasszal arról, hogyan tartja magát jó formában.

- Szinte majdnem mindennap edzem, általában egy órát futok, de pilatesgyakorlatokat is végzek. A jógát is nagyon szeretem - magyarázta a lapnak.

Az étkezésre is odafigyel, már régóta tervezgette, hogy kipróbálja a vegán életmódot.

- Mióta beléptem a harmincas éveimbe, rendszeresen elhatároztam, hogy vegán leszek, de a munka mellett ezt nem volt egyszerű kivitelezni. A karanténidőszak alatt viszont jutott rá időm, sok friss zöldséget, tofut és tempeh-t fogyasztok. Vegán süteményeket, de még jégkrémet is készítek - mesélte.

Ő Jean-Paul Belmondo legkisebb gyermeke

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű tinédzser Jean-Paul Belmondo lánya, Stella.

Ezt is szeretjük