Pucér keblekkel pózol a kisgyerekes Anna Friel

Merész fotók

A csinos sztármami ezúttal egy magazinfotózás kedvéért mutatta meg pucér bájait a nagyvilágnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anna Friel nem tartozik azon a színésznők közé, akik hétről hétre kínos helyzetbe hozzák magukat csak azért, hogy aztán rajtuk csámcsoghasson a világ kíváncsibb fele.

Félénk és pimasz

Mégis, a 33 éves brit sztár lassan eléri mindazt, amiről a tehetségtelen magamutogatók csak álmodoznak, úgy a magánélet, mint a karrier terén. Van férje, egy négyéves lánykája, ezen felül pedig egyebek közt a Golden Globe-ra is jelölték.

Nem akarja, hogy hasonlítgassák

Ráadásul a sorozatszerepeket – legnagyobb sikerét a Halottnak a csók című széria bájos Chuckjaként aratta – lassan maga mögött hagyja, és 2010-re négy filmprojektben is részt vesz.

A London Boulevard című moziban például olyan befutott sztárok oldalán lesz látható, mint Colin Farrell és Keira Knightley. A The Detailsben pedig a pókemberes Tobey Maguire és Ray Liotta mellett komédiázik.

Persze azért nem szeretné, ha beskatulyáznák a bájos szépség kategóriába. Ezért korábbi karrierje során is sok mindent bevállalt – akár a meztelenkedést is, mint az 1998-as The Tribe című filmben, ahol két pasival bonyolódott pikáns édeshármasba.

Most pedig a Vanity Fair magazinnak mutatta meg vadabb oldalát – abból az alkalomból, hogy hamarosan a West Enden szerepel majd a Breakfast at Tiffany's című darabban.
Az 1961-es Oscar-díjas mozi, ami Magyarországon Álom luxuskivitelben címmel aratott sikert, Audrey Hepburnnek Oscar-jelölést és szakmai elismerést hozott.

Ezért is törekszik Friel arra, hogy alakítása ne hasonlítson a legendás színésznőére. Elmondása szerint igyekszik majd keményebbre formálni a gazdag pasit kifogni vágyó, feltörekvő vidéki lány, Holly Golightly karakterét. Hogy ezt a vágyát képekben is kifejezze, a magazin felkérésére félmeztelenül engedte magát fotózni a híres Hepburn-pózban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sőt attól sem riadt vissza, hogy pucér kebleinek látványában részesítse az olvasókat, ami némelyeknek bizonyára maga a megtestesült álom – papírkivitelben.

Ezt is szeretjük