Emlékszel a Két pasi meg egy kicsi gyereksztárjára? Kizárt, hogy felismernéd
Angus T. Jones a Két pasi meg egy kicsi sorozatnak köszönhetően vált sztárrá.

két-pasi-meg-egy-kicsi-angus-t-jones-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozat 2003-ban robbant be a köztudatba. A történet egyik főszereplője Angus T. Jones volt, aki Jake Harpert, Alan kisfiát játszotta. A gyereksztár csupán tízéves volt, amikor műsorra tűzték a népszerű show-t, de már előtte is színészkedett. Első szerepét 1999-ben játszotta el a Simpatico című drámában.

Szinte alig lehet ráismerni

Angus T. Jones óriási népszerűségnek örvendett a sorozat ideje alatt, csak az Egyesült Államokban átlagosan 15 millió ember kísérte figyelemmel epizódonként a Két pasi meg egy kicsit. Annyira jól alakította a kis Jake Harpert Charlie Sheen és Jon Cryer oldalán, hogy 2004-ben és 2006-ban is díjat nyert a Young Artist Awards díjátadó gálán. Rendszeresen a sorozat első tíz évadában szerepelt, azonban kiírták a karakterét a sorozat készítői, de megvolt rá a nyomós okuk, mivel Angus T. Jones egy videóban buzdította az embereket, hogy ne nézzék a Két pasi meg egy kicsit, ugyanis az egy olyan szenny, ami rossz hatással van a nézők agyára, saját magára pedig azt mondta, hogy nem is akar a sorozatban szerepelni. Csak a legutolsó rész forgatására hívták őt vissza 2015-ben.

A színész a botránya után a vallásba menekült, csatlakozott is egy szervezethez, de később eltávolodott tőle. A Coloradói Egyetemen tanult környezetvédelmet, végül átiratkozott zsidó szakra. Utoljára akkor cikkeztek róla, amikor vissza akart térni a színészi pályára 2016-ban, szerepelt is a Horace and Pete című sorozatban, ám a mai napig nem árasztják el őt szerepekkel. A szakmabeliek már egyáltalán nem bíznak meg benne.

A 25 éves, egykori gyereksztár nagyon megváltozott külsőleg, hirtelen rá sem ismertünk. A színész magánéletéről nem lehet sokat tudni, csak azt, hogy Los Angeles-ben él az öccsével, Ottóval. A sztár ráadásul nagyon elszigetelte magát a nyilvánosság elől, sem Instagram-, sem pedig Facebook-oldala nincs.

Ezt is szeretjük