Emlékszel a Két pasi meg egy kicsi gyereksztárjára? Kizárt, hogy felismernéd

Angus T. Jones a Két pasi meg egy kicsi sorozatnak köszönhetően vált sztárrá.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozat 2003-ban robbant be a köztudatba. A történet egyik főszereplője Angus T. Jones volt, aki Jake Harpert, Alan kisfiát játszotta. A gyereksztár csupán tízéves volt, amikor műsorra tűzték a népszerű show-t, de már előtte is színészkedett. Első szerepét 1999-ben játszotta el a Simpatico című drámában.

Szinte alig lehet ráismerni

Angus T. Jones óriási népszerűségnek örvendett a sorozat ideje alatt, csak az Egyesült Államokban átlagosan 15 millió ember kísérte figyelemmel epizódonként a Két pasi meg egy kicsit. Annyira jól alakította a kis Jake Harpert Charlie Sheen és Jon Cryer oldalán, hogy 2004-ben és 2006-ban is díjat nyert a Young Artist Awards díjátadó gálán. Rendszeresen a sorozat első tíz évadában szerepelt, azonban kiírták a karakterét a sorozat készítői, de megvolt rá a nyomós okuk, mivel Angus T. Jones egy videóban buzdította az embereket, hogy ne nézzék a Két pasi meg egy kicsit, ugyanis az egy olyan szenny, ami rossz hatással van a nézők agyára, saját magára pedig azt mondta, hogy nem is akar a sorozatban szerepelni. Csak a legutolsó rész forgatására hívták őt vissza 2015-ben.

A színész a botránya után a vallásba menekült, csatlakozott is egy szervezethez, de később eltávolodott tőle. A Coloradói Egyetemen tanult környezetvédelmet, végül átiratkozott zsidó szakra. Utoljára akkor cikkeztek róla, amikor vissza akart térni a színészi pályára 2016-ban, szerepelt is a Horace and Pete című sorozatban, ám a mai napig nem árasztják el őt szerepekkel. A szakmabeliek már egyáltalán nem bíznak meg benne.

A 25 éves, egykori gyereksztár nagyon megváltozott külsőleg, hirtelen rá sem ismertünk. A színész magánéletéről nem lehet sokat tudni, csak azt, hogy Los Angeles-ben él az öccsével, Ottóval. A sztár ráadásul nagyon elszigetelte magát a nyilvánosság elől, sem Instagram-, sem pedig Facebook-oldala nincs.

Ő volt a Reszkessetek, betörők! Kevinje - Macaulay Culkin átalakulása elképesztő

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük