Elképesztő fotó! Angelina Jolie, ahogy még Brad sem ismerne rá
Angelina Jolie Salt ügynök című új filmje egyik jelenetében férfiként látható!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A filmvilágban láttunk már elképesztő átalakulásokat, hiszen jócskán akadnak olyan színészek és színésznők, akik egy-egy szerep miatt hagyják teljesen átformálni az arcukat.

A gyönyörű Charlize Theronból például otromba nőt varázsoltak a maszkmesterek, hogy minél hitelesebben tudja eljátszani A rém című életrajzi dráma főszereplőnőjét - alakításáért meg is kapta az Oscart.

Férfiként is hódít

Most pedig a szintén a világ legszebb sztárhölgyei között számon tartott Angelina Jolie vállalta be, hogy felismerhetetlenné maszkírozzák. A bűbájos sztármami legújabb akciófilmjében egy CIA-ügynököt formál meg, akire ráfogják, hogy valójában orosz kém.

Persze Evelyn Saltot nem olyan kőből faragták, hogy ölbe tett kézzel várja, mi lesz a sorsa - inkább menekülőre fogja, közben pedig több alkalommal is alakot vált.

Természetesen a legmegdöbbentőbb, egyszersmind leglátványosabb átalakulásnak akkor lehetnek szemtanúi a nézők, amikor Angelina Jolie férfiként látható az egyik jelenetben!

Ismeretlen ismerős

Bár a fiatal katona arcában van valami zavarba ejtően ismerős, ember legyen a talpán, aki rögtön felismeri benne a szépséges színésznőt. Nem csoda, ha még fia, Maddox sem jött rá, nem egy idegen pasassal került egy szobába, hanem a tulajdon édesanyjával.

- Először oda sem akart hozzám jönni, de akkor lepődött meg igazán, amikor megszólítottam: Hé, Maddox, de hát én vagyok az, az anyád! Na, akkor teljesen kikészült - vallotta be Jolie a forgatás után.

Állítólag Brad Pitt sem volt hajlandó megcsókolni mindaddig, amíg az élethű latexmaszk kedvese arcán volt. No, nem mintha őt még sosem maszkírozták volna ijesztővé. A Benjamin Button különös életében például fonnyadt öregemberként látható - vajon ahhoz mit szólt a családja?

Ezt is szeretjük