Végre oltár elé állnak! Ilyen esküvőt tervez a népszerű sztárpár
Angelina Jolie és Brad Pitt karácsonykor mondják ki a boldogító igent.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végre megtörténik, amire az egész világ várt, Angelin Jolie és Brad Pitt kimondják egymásnak a boldogító igent.

Az esküvő a sztárpárhoz méltóan nem lesz átlagos és szokványos, ugyanis karácsonykor tartják majd.

Nyolc év után összeházasodnak

Angelina Jolie és Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán találkoztak, és azonnal érezték, hogy több van kettőjük között egyszerű munkakapcsolatnál. A sármos színész és a botrányos múltú bombázó szerelmének nem jósoltak nagy jövőt, ám az idő őket igazolta, ugyanis már nyolc éve alkotnak egy párt.

Az évek során hatalmas családot alapítottak, hat gyermekük van, így joggal merült fel a kérdés a rajongókban, hogy vajon mikor házasodnak össze. Rengeteg híresztelés és spekuláció vette kezdetét, sokan azt mondták, hogy a lagzit már régen megtartotta a páros, csak titkolják a nyilvánosság előtt.

Jolie és Pitt most véget vetett a találgatásoknak, bejelentették, hogy lesz esküvőjük, mégpedig karácsonykor, ám az eseményre nem hivatalos a sajtó, csupán a család és a szűk baráti kör láthatja majd, ahogy örök hűséget esküsznek egymásnak.

Több helyszín lesz

A sztárpár Franciaországban, a Miraval-kastélyban szeretett volna egybekelni, de mivel nem francia állampolgárok, a házasság nem lett volna érvényes.

Így az esküvő Hawaiion lesz, utána rögtön Franciaországba repülnek, ahol egy hatalmas parti keretében ünneplik meg boldogságukat.

Ugyan a sajtót nem hívták meg az eseményre, de egyes híresztelések szerint a lesifotósok már azon törik a fejüket, hogy tudnák mégis lencsevégre kapni a gyönyörű arát és sármos párját.

A páros semmit nem bízott a véletlenre, 101 oldalas esküvői szerződést kötöttek, amit leginkább Brad Pitt szorgalmazott, ugyanis ő úgy véli, fontos, hogy minden eshetőségre felkészüljenek, nem tudhatják, mit hoz az élet.

Ezt is szeretjük