Angelina Jolie kitálalt a válásról: ezért ment tönkre a házassága Brad Pitt-tel
Angelina Jolie először beszélt a válásukról.

angelina-jolie-cover-1
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie végre megtörte a csendet, és a Vanity Fair szeptemberi számának adott kendőzetlenül őszinte interjújában először nyilatkozott a Brad Pitt-től való válásáról és az azóta eltelt nehéz időszak megpróbáltatásairól.

- 2016 nyarán romlottak meg közöttünk a dolgok. Ez volt életem legnehezebb időszaka, és mi csak egy kis levegőhöz szerettünk volna jutni - kezdte vallomását.

Miután szakított Brad Pitt-tel, a 42 éves színésznő hat gyermekével együtt a kaliforniai Los Felizben található házba költözött, amelyet 25 millió dollárért vásárolt meg.

- Ez egy nagy ugrás volt számunkra. Mindent megpróbálunk elkövetni a családunk gyógyulásáért. Igyekszem a legjobb háziasszony lenni, eltakarítani a kutyák után, elmosogatni és esti mesét olvasni a gyerekeknek - folytatta.

A 42 éves amerikai színésznő a kapcsolatuk megromlásával kapcsolatban később pontosított, és azt mondta, hogy nem akarta a rossz jelzővel illetni a viszonyukat, hiszen pontosabb, ha úgy fogalmaz, hogy bonyolulttá váltak közöttük a dolgok tavaly nyáron, amiért Brad Pitt-tet tartja felelősnek, de a kapcsolatot mégsem szakították meg.

- Továbbra is törődünk egymással és a családunkkal, és mindketten a közös célokért küzdünk. Sokat aggódtam az édesanyámért, amikor felnőttem. Azt viszont nem akarom, hogy a gyermekeim miattam aggódjanak - árulta el Angelina Jolie.

Ezt is szeretjük