Angelina Jolie gusztustalan dologgal uszítja Brad Pitt ellen a közös fiukat
Miatta ment tönkre a színész és fia viszonya.

brad-pitt-angelina-jolie-pax-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt igazi álompár voltak: már nem is a saját neveiken emlegették őket, hanem csak "Brangelina" gyűjtőfogalomként. A rajongókat szinte sokkolta, amikor bejelentették, hogy elválnak, a procedúra azonban 2016 szeptembere óta húzódik.

Angelina az apjuk ellen hangolja a gyerekeket

Egyre mocskosabb dolgok kerültek elő az idő előrehaladtával, Angelina Jolie először alkoholistának bélyegezte meg volt férjét, majd közölte, hogy kezet emelt a fiukra, Paxra - ami a rendőrség és a családsegítő szervezet vizsgálata szerint nem volt igaz -, most pedig kiderült, hogy azzal hangolta apja ellen a 15 éves fiút, hogy közölte vele: "apád nem is akarta, hogy örökbe fogadjunk".

- Angelina azt meséli Paxnak, hogy az apja foggal-körömmel küzdött az adoptálás ellen. Brad sohasem mondott ilyesmit, bár tény, hogy miután Shiloh akkor még alig egy éve volt náluk, nem tűnt jó ötletnek beleugrani még egy örökbefogadásba.

Ráadásul Pax problémás volt, angolul sem beszélt, szóval nem volt egyszerű periódus a kapcsolatukban. Majdnem szakítás lett a vége, de Brad persze maradt a gyerekek miatt - mesélte egy állítólagos ismerősük a US Weekly magazinnak.

Brad Pitt irtó dühös a színésznőre, amiért szabotálni próbálja a gyerekekkel való kapcsolatát. Mivel ez idáig nem is találkozhatott a csemetéivel, hiszen a kizárólagos felügyeleti jogot kapott Jolie nem engedélyezte neki, így sokáig tartott, mire ismét sikerült elnyernie a gyerekei szeretetét és bizalmát.

A gyerekek közül Shiloh volt a leglelkesebb a kapcsolatuk rendbehozatalát illetően, Zaharával is sokat javult a helyzet, az ikrek, Vivienne és Knox pedig még kicsik voltak ahhoz, hogy bármit is felfogjanak a dologból. Maddoxszal sosem volt igazán felhőtlen a viszonyuk, Jolie uszítása után pedig valószínű, Pax sem lesz békülékeny.

Ezt is szeretjük