Angelina Jolie ezüst estélyiben istennőként tündökölt a filmfesztiválon: Shiloh és Zahara is ott voltak mellette

Angelina Jolie Shiloh-val és Zaharával lépett a vörös szőnyegre Rómában.

Angelina Jolie az Örökkévalók premierjén
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie új filmjét, az Örökkévalókat a múlt héten Los Angelesben mutatták be, tegnap este viszont a 16. alkalommal megrendezett Római Filmfesztiválon is levetítették a Marvel és a Disney új szuperhősös filmjét.

Angelina Jolie az Örökkévalók olasz premierjén

A 46 éves színésznő egy káprázatos ezüst estélyiben lejtett végig a vörös szőnyegen, amit a Versace divatháztól kapott. Donatella Versace Instagramján jegyezte meg a színésznőről, hogy a kreációjukban úgy festett, akár egy istennő, ezzel a kommentelők is egyetértettek: "Annyira elegáns volt!", "Imádom ezt a ruhát rajta!", "Ő a leggyönyörűbb nő ezen a bolygón" - fogalmazták a rajongók.

Tinédzser lányai, a 16 éves Zahara és a 15 éves Shiloh is vele tartott a filmfesztiválra. Az idősebbik egy fehér, földig érő estélyiben pompázott, míg Shiloh egy fekete ruhában állt a vörös szőnyegre. Érdekesség, hogy a film amerikai premierjén mindketten anyjuk régi kreációit viselték, arról nincs információ, hogy ezek a ruhák Angelina szekrényéből származnak-e, de természetesen ez benne van a pakliban. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek a premieren Angelina Jolie-ról és tinédzser lányairól.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük