Angelina Jolie ezüst estélyiben istennőként tündökölt a filmfesztiválon: Shiloh és Zahara is ott voltak mellette
Angelina Jolie Shiloh-val és Zaharával lépett a vörös szőnyegre Rómában.

angelina-jolie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie új filmjét, az Örökkévalókat a múlt héten Los Angelesben mutatták be, tegnap este viszont a 16. alkalommal megrendezett Római Filmfesztiválon is levetítették a Marvel és a Disney új szuperhősös filmjét.

Angelina Jolie az Örökkévalók olasz premierjén

A 46 éves színésznő egy káprázatos ezüst estélyiben lejtett végig a vörös szőnyegen, amit a Versace divatháztól kapott. Donatella Versace Instagramján jegyezte meg a színésznőről, hogy a kreációjukban úgy festett, akár egy istennő, ezzel a kommentelők is egyetértettek: "Annyira elegáns volt!", "Imádom ezt a ruhát rajta!", "Ő a leggyönyörűbb nő ezen a bolygón" - fogalmazták a rajongók.

Tinédzser lányai, a 16 éves Zahara és a 15 éves Shiloh is vele tartott a filmfesztiválra. Az idősebbik egy fehér, földig érő estélyiben pompázott, míg Shiloh egy fekete ruhában állt a vörös szőnyegre. Érdekesség, hogy a film amerikai premierjén mindketten anyjuk régi kreációit viselték, arról nincs információ, hogy ezek a ruhák Angelina szekrényéből származnak-e, de természetesen ez benne van a pakliban. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek a premieren Angelina Jolie-ról és tinédzser lányairól.

Ezt is szeretjük