Angelina Jolie krémszínű ruhája telitalálat: ilyen csinosan ment ebédelni fiával

Angelina Jolie-t gyönyörű ruhában kapták le a lesifotósok.

angelina-jolie-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie-t az elmúlt hónapokban csak ritkán láthatták a rajongók, a héten viszont sikerült a lesifotósoknak megörökíteniük őt Los Angelesben.

A színésznő nem volt egyedül, fia, a 16 éves Pax oldalán sétált, épp egy étterembe tartottak, hogy megebédeljenek.

Angelina Jolie krémszínű ruhába bújt

Ha ruhaválasztásról van szó, Jolie nem tud mellényúlni. Az ebédhez egy nagyon csinos, krémszínű maxiruhát választott, amit egy barna övvel dobott fel. A kiegészítő tökéletesen passzolt a papucsa színéhez. A koronavírusra való tekintettel egy halványszürke maszkot viselt, ami szintén jól illett a szettjéhez.

A nyárias kreációját a The Row egyik üzletében szerezte be. Elég borsos volt az ára, 7000 dollárt, átszámítva kétmillió forintot fizetett ki érte. A luxusruhákat forgalmazó márkát egyébként Mary-Kate és Ashley Olsen alapította még 2006-ban.

Jolie imádja a dizájner darabokat, legyen szó Ralp & Russo-, Elie Saab-, Versace-, vagy éppen Armani-ruhákról. A vörös szőnyegre általában letisztult, mégis emlékezetes estélyiket választ, az utcára szereti a lazább viseleteket is felvenni, ennek ellenére még ilyen helyzetekben is bátran megmutatja nőies oldalát.

Angelina Jolie és legkisebb lánya így hasonlítanak egymásra

Nézd, Vivienne Jolie-Pitt mennyire hasonlít világhírű édesanyjára! 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük