Jennifer Aniston szexi, csipke fehérneműben pózolt: a 90-es években vállalta be a fotózást

Jennifer Aniston a Rolling Stone magazin kedvéért vetkőzött.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston a Jóbarátok 1994-es indulásával robbant be a köztudatba, egyik pillanatról a másikra szerzett hatalmas rajongótábort magának. Bár a '90-es években a szitkom többi szereplője is pillanatok alatt népszerű lett, ám Aniston volt a hat sztár közül az, akire a legnagyobb figyelem irányult.

A '90-es évek végére a Rachelt alakító színésznő amellett, hogy divatikonná vált, a szexszimbólum jelzőt is elnyerte. Többször vállalt el olyan fotózásokat, amelyek során ledobta a textilt.

Jennifer Aniston fehérneműben pózolt a Rolling Stone-nak

1999-ben a Rolling Stone készített vele egy címlapsztorit, az interjú mellett temérdek kép készült róla, az egyik felvételen dühös arccal vonult az utcán, csak egy szexi, csipke fehérnemű, harisnya és egy áttetsző ing volt rajta.

Ugyanebben az évben kiáltotta ki őt a legszebb embernek a People magazin. Szexis kisugárzásából később sem vesztett, olykor még a filmjeiben is megmutatta merészebb oldalát. A 2013-ban megjelent Családi üzelmek című vígjátékban még egy sztriptízt is lenyomott, amikor 2012 nyarán leforgatták a jelenetet, 43 esztendős volt, de a 2012-es Förtelmes főnökökben is láthatták a rajongók fehérneműben őt.

2011-ben a Men's Health magazin őt kiáltotta ki a valaha élt legdögösebb nőnek. Amikor ennek híre Aniston fülébe is eljutott, csak annyit mondott, hogy ő inkább Brigitte Bardot vagy Gloria Steinem mellett tette volna le a voksát.

Dögösebb fotózáson utoljára 2020 februárjában vett részt, akkor az Interview magazin kedvéért pózolt. A felvételek megjelenését 51. születésnapja környékén időzítették. Bomba alakjáért a mai napig sokat tesz, személyi edzője, Leyon Azubuike a Woman's Health lapnak elmesélte, hogy a sztár egy héten minimum háromszor, de előfordul, hogy hétszer is edz. Szereti váltogatni a mozgásformákat, van, hogy súlyzós, erősítő edzést tart, máskor bokszol, de a kardiózást is fontosnak tartja, a spinning biciklizés egyik nagy kedvence.

Jennifer Aniston és Brad Pitt régi álomotthona

Képes összeállításunkat megnézve bekukkanthatsz Jennifer Aniston és Brad Pitt egykori otthonába.

Ezt is szeretjük