Ő Angelina Jolie legidősebb fia - Maddox már 17 éves
Maddox Jolie-Pittet most vették fel az egyetemre.

angelina-jolie-fia-maddox-egyetem-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Repül az idő! Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei egyre csak nőnek, nyáron már a legkisebbek is 11 évesek lesznek. Az egykori álompár legidősebbje, Maddox is komoly mérföldkőhöz érkezett az életében: a színésznő most jelentette be, hogy fiát felvették az egyetemre.

Ilyen nagy már a fia

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 17 éves Maddox hol tanul tovább, de valószínűleg Dél-Koreában vagy New Yorkban nyert felvételt, ugyanis ezen a két helyen kapták le a sztárt és fiát, egyetemnéző túrán.

- Kimondhatatlanul büszke vagyok a fiamra. Kíváncsian várom, milyen nagy dolgokat fog majd elérni a jövőben - mondta az Oscar-díjas színésznő a People magazinnak.

angelina-jolie-fia-maddox-egyetem-nagy
Fotó: Getty Images

Angelina Jolie-nak annak idején nem volt lehetősége arra, hogy élje az egyetemisták nehéz, de szórakoztató életét, csak az élete későbbi szakaszában iratkozhatott be felsőoktatási intézménybe. Miután elvált első férjétől, Jonny Lee Millertől, beiratkozott a New York-i Egyetemre, és esti kurzuson tanult rendező- és forgatókönyvíró szakon.

Attól függetlenül, hogy a New York-i Egyetem az édesanyja alma matere, még számításba jöhet bármelyik dél-koreai iskola is, bár a legvalószínűbbek a Seoul-i Főiskola, a Kookmin Egyetem és a Seoul-i Nemzeti Egyetem, hiszen ezek az ország legjobb felsőoktatási intézményei. Maddox kisiskolásként is rendkívül okos volt, az angol mellett folyékonyan beszél koreaiul, ezen kívül németül és oroszul is tanult.

A lánya is jól megnőtt

A napokban kapták lencsevégre a színésznőt a kiskamasz lányával, Vivienne-nel. Nézd meg, milyen bájos a szőke sztárcsemete!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük