Angelina Jolie hófehér estélyiben ragyogott a premieren - Görög istennőnek öltözött
A Dumbo premierén kapták le az Oscar-díjas színésznőt.

angelina-jolie-feher-estelyi-dumbo-premier-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie újabban már egyre kevesebbszer tűnik fel a vörös szőnyeges eseményeken. 2015 óta - A tengernél forgatása óta - nem is igazán állt kamera elé, csupán a Mon Guerlain: Notes of a Woman rövidfilmben tűnt fel és a Kung Fu Panda harmadik részében Tigrisnek kölcsönözte a hangját.

Ilyen szép volt a premieren

Most újból visszatér a vászonra a Demóna folytatásában, ami A gonosz úrnője címet kapta. Ennek örömére tegnap fel is bukkant egy hollywoodi rendezvényen, a Dumbo című film premierén. A Disney-klasszikust Tim Burton forgatta újra, ezúttal élőszereplős verzióban.

Angelina természetesen a gyerekeit is magával vitte a díszbemutatóra, legalábbis a kisebbeket, akiket még érdekelt a mese: az ikreket, a 10 éves Vivienne-t és Knoxot, a 12 esztendős Shiloh-t és a kamasz Zahara Jolie-Pittet, aki idén már 14 éves lett.

angelina-jolie-feher-estelyi-dumbo-premier-nagy
Fotó: Getty Images

A színésznő egy hófehér estélyiben érkezett a premierre, amiben úgy festett, akár egy görög istennő. A sifonanyag lágy esése miatt különösen angyalinak tűnt, habár sajnos a ruha kiemelte azt is, milyen vékony lett az utóbbi időben. Ugyan sohasem tartozott a husisabb sztárok közé, de az elmúlt években valóban csak csont és bőr - ráadásul az arca is beesett a fogyástól.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük