Ilyen gyönyörű volt Angelina Jolie édesanyja: a színésznő tőle örökölte a szépségét

A 47 éves Angelina Jolie gyönyörű színésznő, aki édesanyjától örökölte kiemelkedő szépségét.

GettyImages-1180049650

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie nem csak különleges szépségével nyűgöz le mindenkit, hanem kiemelkedő színészi tehetségével is. 

Ezt a képességét édesapjától, a híres Jon Voighttól és édesanyjától, Marcheline Bertrandtól örökölte. Mindketten színészek voltak, míg az előbbi szülőt olyan neves alkotásokban láthattuk, mint az Anakonda, a Hazatérés vagy éppen a Mission: Impossible, addig az utóbbi fiatal korában foglalkozott színészettel.

Angelina Jolie édesanyjára hasonlít

Az alma nem esik messze a fájától, tartja a mondás, és ez különösen igaz Angelina Jolie-ra és édesanyjára, Marcheline Bertrandra, akiben francia, kanadai és indián vér is csörgedezett. A tehetséges színésznő tőle örökölte különleges szépségét és az élethez való hozzáállását. 

Angelina Jolie szülei egymást ölelik, itt még nagy volt a szerelem.
Angelina Jolie szülei egymást ölelik, itt még nagy volt a szerelem.
Fotó: Fotos International / Getty Images Hungary

Szülei házassága 1971-ben köttetett, szerelmük első gyümölcse, James Haven 1973-ban, két évvel az esküvő után született, egy szomorú vetélést követően. Angelina 1975-ben látta meg a napvilágot, édesanyja ekkor még csak 25 éves volt. Egy évvel később szülei házassága tönkrement, és 1978-ban hivatalosan is véget vetettek az egykori nagy szerelmüknek.

A színésznő elmondása szerint édesanyja sokszor túlvállalta magát, mindent megtett a gyermekeiért, ennek következménye pedig az volt, hogy alig jutott ideje szórakozni és felhőtlen magánéletet élni.

Angelina Jolie édesanyjával (balra) és Jacqueline Bisset színésznővel (jobbra).
Angelina Jolie édesanyjával (balra) és Jacqueline Bisset színésznővel (jobbra).
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

Az Elle France-nak adott interjújában elmondta, hogy édesanyjának köszönheti azt, hogy hat gyermekét ilyen nagy szeretettel és odaadással tudja nevelni. A tehetséges sztár nagyon szomorú, hogy Marcheline már nem az életük része többé. 2007-ben hosszú harc után petefészek- és mellrákban hunyt el.

- Tudom, mennyivel járult volna hozzá az életükhöz, és szomorú vagyok, hogy már nem lehet az életünk része. Ha látna, biztosan büszke lenne rám és a gyermekeimre is.

Angelina nem is lehetne boldogabb szülő, hat gyermeke a szeme fénye: Maddox 21 éves, Pax 18 éves, Zahara 17 éves, Shiloh 16 éves, valamint ikrei, Vivienne és Knox 14 éves tinik. A sztár igyekszik példamutatóan viselkedni, hogy követendő mintát mutasson nekik.

Monica Bellucci és Vincent Cassel lánya

Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lányáról, Deva Casselről már több alkalommal írtunk, az idén nagykorúvá érett lány évek óta modellkedik. Deva Cassel 2004 szeptemberében született, így idén ünnepelte 18. születésnapját, húga, Léonie idén tavasszal lett 12 esztendős. Bár szüleik elváltak 2013-ban, mindketten nagyon büszkék rájuk. Deva, bár piszkosul fiatal még, de már nagy erőkkel építi modellkarrierjét, olyan magazinok címlapján szerepelt, mint például a Harper's Bazaar vagy a Vogue.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük