Angelina Jolie-t ezzel a milliárdos örökössel kapták le: hosszú órákat töltöttek egymással

Angelina Jolie és David Mayer de Rotschild egy étteremben ebédeltek.

GettyImages-1178277445
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Page Six közölte először, hogy Angelina Jolie és David Mayer de Rotschild a Malibuban található Nobu étteremben ebédeltek együtt.

A híresség és a világ egyik legvagyonosabb famíliájának örökösével töltött el több órát.

Angelina Jolie és David Mayer de Rotschild

Három órát töltöttek el egymással az étteremben, miután onnan kijöttek lesifotósok örökítették meg őket. A 47 éves színésznő nagyon csinos volt, egy fekete, oldalt kivágott ruhát viselt.

profimedia-0764997999
Fotó: Profimedia

Bár a lap kereste Jolie szóvivőjét, hogy reagáljon valamit a fotókra, de nem kaptak választ a megkeresésükre. Azt is megjegyezték, hogy nem biztos, hogy ez egy randi volt, lehet, csak munkaügyben találkoztak, hiszen mindketten aktivisták is.

David Mayer de Rotschild 1978 augusztusában született Londonban, így három évvel fiatalabb az Oscar-díjas sztárnál. Tinédzserként lóugró volt, de felhagyott a sportággal. A Harrow School tanulója volt, majd az Oxford Brookes Egyetem hallgatója lett, ahol politikatudomány és informatika szakon szerzett diplomát. 2002-ben a londoni College of Naturopathic Medicine diákja lett, ott természetgyógyászatot tanult. 

profimedia-0764988841
Fotó: Profimedia

Még csak húszéves volt, amikor elindította első vállalkozását, zenészek merchandise termékeivel kereskedett, végül ezt az üzletét eladta. 2001-ben vásárolt egy 445 hektáros biofarmot vett meg Új-Zélandon.

2006-ban egy északi-sarki expedícióra indult, több mint száz napot töltött ott, bejárta a területet Oroszországtól Kanadáig, így ő lett a legfiatalabb brit ember, aki valaha is elérte mindkét földrajzi pólust. Rajta kívül még 41 ember volt ezen a világon, aki bejárta ugyanezt az utat. egyike volt annak a 14 embernek, aki valaha átkelt az Antarktisz kontinensen, és tagja volt annak a csapatnak, amely megdöntötte a grönlandi jégsapkán való valaha volt leggyorsabb átkelés világrekordját.

Szívügye a környezetvédelem.

Brad Pitt és új kedvese kapcsolata

Brad Pitt és új barátnője kapcsolatáról mesélt a bennfentes.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük