Váratlan fordulat Angelina Jolie és Brad Pitt válásában
Angelina Jolie és Brad Pitt eddig hallani sem akartak egymásról, de úgy tűnik, észhez tértek.

angelina-jolie-brad-pitt-valas-megegyezes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt a sztárvilág legnagyobb álompárja voltak. Az összeolvadt, Brangelina fantázianevet viselő szerelmesek hat gyermeket neveltek közösen, és úgy tűnt, hogy örökre elválaszthatatlanok - éppen ezért mindenkit sokként ért, amikor 2016 szeptemberében bejelentették, hogy beadták a válókeresetet.

Végre rendezik az ügyeiket

A válóper azóta húzódik, ugyanis - és ez a kisebbik probléma - a páros nem kötött házassági szerződést az egybekelésükkor, így nagyon nehéz megállapítani, hogy a közösen vásárolt ingatlanokból, a vagyonukból és egyéb ingóságokból kinek mennyi jusson.

A legnagyobb vita azonban a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban merült fel, ugyanis Angelina sokáig ragaszkodott ahhoz, hogy kizárólagos felügyeletet kapjon a gyerkőcök felett - ami persze azt jelentené, hogy ő dönti el, hogy exférje mikor láthatja a közös gyerekeiket. Ráadásul a múltban Jolie nem volt túl kegyes ezzel kapcsolatban: alig néhány alkalommal engedélyezte, hogy Brad láthassa a gyerekeit.

Állítólag fiuk, Maddox miatt pattant ki köztük a vita, akivel a színész agresszíven viselkedett, a gyermekvédelmi szolgálat azonban megvizsgálta az ügyet, és szerintük egyáltalán nem történt bántalmazás, sem fizikai, sem pedig lelki oldalról nézve. Brad Pitt tehát már két éve próbálkozik, hogy közös felügyeletet kaphasson, azonban Angelina idáig hajthatatlan volt.

Most viszont váratlan fordulat történt, ugyanis a páros úgy döntött, hogy az utolsó tárgyalás előtt leülnek, és megpróbálnak döntésre jutni a gyerekekkel kapcsolatban. Egy közös ismerősük állítása szerint rájöttek, hogy a kettejük viszálya nagyon káros a gyerekeikre nézve, így mindenképp közös nevezőre szeretnének jutni, lehetőleg minél előbb, nehogy valamelyik csemetéjük sérüljön a procedúra során.

Ezt is szeretjük