Kiderült, Angelina Jolie hogyan reagált Brad Pitt új barátnőjére: egy ismerősük árulta el
Angelina Jolie-t csak a gyerekek szempontjából érdekli, kivel randizik Brad Pitt.

angelina jolie cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt 11 év együttlét után, 2016-ban jelentették be különválásukat. Ennek híre akkor az egész világot megdöbbentette, mivel sokáig úgy tűnt, minden rendben van a sztárpár háza táján, idilli módon nevelték együtt hat gyermeküket, Maddoxot, Paxet, Zaharát, Shiloh-t, Vivienne-t és Knoxot.

2016-ban azonban minden megváltozott, Pitt állítólag annyira ittas volt, hogy a repülőgépen kötött bele Maddoxba, állítólag nemcsak összeszólalkoztak, hanem egy pofon is elcsattant. Bár ezt a színész tagadta, hogy így történt, nem sokkal később Jolie beadta a válási keresetet. Még most is zajlik a válási procedúra, de Jolie és Pitt viszonya sokkal jobb már, mint évekkel ezelőtt. Sokáig a szívtipró még a gyerekeket sem láthatta. A két híresség közül Pitt továbblépett, újra szerelmes.

Ez volt Angelina Jolie reakciója Pitt új kedvesére

A héten robbant a hír a világsajtóban, hogy látták Brad Pittet együtt a nála 29 évvel fiatalabb német modellel, Nicole Poturalskival. A Page Sixnek egy közeli bennfentes erősítette meg, hogy tényleg egy párt alkotnak, ám sem a színész, sem a modell nem erősítette meg ennek tényét. Egyelőre nem derült ki, mióta tart a szerelem, ám 2019 novemberében részt vettek együtt Kanye West koncertjén, így valószínűleg már lassan egy éve találkozgatnak egymással. 

Az egykori sztárpár 2005-től 2016-ig volt együtt.
Az egykori sztárpár 2005-től 2016-ig volt együtt.
Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

A Hollywood Life kíváncsi volt Angelina Jolie reakciójára, végül egy hozzá közel álló ismerős árulta el, mit gondol a színésznő Pitt új választottjáról.

- Angelinát csak a gyerekeik miatt foglalkoztatja, kivel randizik Brad, más szempontból viszont nem érdekli az exe szerelmi élete. Régóta elmúltak a felé táplált gyengéd érzelmei, így nem csinált abból problémát, hogy Pitt továbblépett - magyarázta a bennfentes.

Jolie a gyerekek érdekeit tartja szem előtt.
Jolie a gyerekek érdekeit tartja szem előtt.
Fotó: Monica Schipper / Getty Images Hungary

Úgy tűnik, Jolie-nak az a lényeg, hogy Pitt olyan nőt válasszon magának, aki a közös gyermekeikkel is jól kijön, és nem árt nekik. Ez teljesen érthető, hiszen egy elvált édesanya sem szeretné, ha az utódai és a potenciális mostohaanyjuk között bármilyen komolyabb feszültség keletkezne.

Mutatjuk Brad Pitt új kedvesét

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Brad Pitt szívét.

Ezt is szeretjük