Angela Merkel fiatalkori fotója - Tutira nem ismernéd fel a német kancellárt

Fiatalkori fotókon mutatjuk a világ vezető politikusait.

angela-merkel-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angela Merkel a világ legbefolyásosabb emberei közé tartozik, hiszen 2005 óta ő Németország kancellárja, hazájának legelső női kormányfője. Politikusi pályáját 1989-ben kezdte, ekkor lépett be a Demokratikus Ébredés nevű ellenzéki mozgalomba, melynek szóvivője lett, 1990 decemberében már a német parlament alsóházának, a Bundestagnak lett a képviselője.

1991-ben az akkori német kancellár, Helmut Kohl kormányának ifjúsági és nőügyi minisztere volt, ezt a posztot 1994-ig töltötte be, majd utána a környezet-, természetvédelmi és a reaktorok biztonságáért felelős miniszteri poszt lett az övé, ekkor negyvenesztendős volt. Már ebben az időszakban is a rövid hajra tette le a voksát, ám még nem szőke, hanem barna tincsei voltak a politikusnak, ezzel a külsejével szinte alig ismerni fel, mert annyira más karaktert adott az arcának ez a megjelenés.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a világ vezető politikusai fiatalon.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük