Andrea Bocelli felesége pink csipkeruhában tündökölt a velencei filmfesztiválon: a 37 éves Veronica nagyon csinos volt
Andrea Bocelli feleségével vett részt a filmfesztiválon.

GettyImages-1338751081
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A velencei filmfesztivál Európa egyik legnagyobb mozis eseményének számít, az idén 78. alkalommal megrendezett esemény szeptember 11-én ér majd véget.

Hétfőn a világhírű olasz tenorista, Andrea Bocelli is részt vett a fesztiválon, szép felesége, Veronica Berti is vele tartott.

Andrea Bocelli felesége a 2021-es velencei filmfesztiválon

A házaspárt Lorenzo Vigas La Caja című filmjének premierjére hívták meg, a legendás énekes egy kék színű öltönyben pózolt a vörös szőnyegen, míg a felesége egy pink színű, kövekkel díszített, csipkés ruhába bújt.

GettyImages-1338727497
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

A házaspár 19 évvel ezelőtt, 2002-ben találkozott egymással azután, hogy Bocelli házassága tönkrement két felnőtt fia anyjával, Enrica Cenzattival. A tenoristát és az akkor 18 éves Veronicát is ugyanarra a szülinapi bulira hívták meg.

- Közös barátunk szülinapi ünnepségén találkoztunk először. A sors keze volt ebben, mert eredetileg egyikünk sem akart ott lenni, tényleg így volt, de azt hiszem, hogy ez egy jel volt az élettől, hogy ott megismerkedtünk. Az első találkozásunk óta a nap 24 órájában együtt vagyunk - idézte a nő szavait a Daily Express .

Akkor még Veronica iskolába járt, pont akkor végezte el az utolsó vizsgáit, hogy leérettségizhessen, pont emiatt korán haza kellett érnie a buliból. Bocelli már az első pillanattól tudta, megtalálta az igazit, így különleges módon próbálta meggyőzni a fiatal lányt, hogy ne menjen még haza a partiból, az Occhi Di Fata áriát énekelte el neki.

- Ez volt a leggyorsabb lépés, mert még aznap este össze is költöztünk - emlékezett vissza Bocelli.

GettyImages-1338740646
Fotó: Stefania D'Alessandro / Getty Images Hungary

Bár ez első hallásra túl gyors tempónak tűnhet, de nekik bejött, ugyanis jövőre már a megismerkedésük 20. évfordulóját ünnepelhetik. Bár szinte pár óra ismeretség után összebútoroztak, a házasságot már nem siették el, 12 év járás után, 2014-ben kötötték össze az életüket. Kislányuk, Virginia az esküvőjük előtt két évvel született meg. Berti jelenleg a zenész menedzsereként dolgozik, így nemcsak a házasságuk és a gyerekük, hanem a közös munka is összeköti őket.

A 25 évnyi korkülönbség miatt sokan nem hittek a szerelmükben eleinte, de rácáfoltak a kétkedőkre. Az énekes családjában már tradíciónak számít, hogy a felek között nagy a korkülönbség, a szüleinél is ugyanez volt. Közel húsz éve tartó szerelmük titkára is tudja a választ.

- Én a jó kémiában hiszek, ha az jelen van két ember között, akkor megvan a harmónia, a kölcsönös szeretet, ott a szerelem, de ha nincs meg, akkor nem lesz ebből semmi. Ha a hálószoba ajtaja megnyitja a világot valami szép és érdekes előtt, akkor a szerelem tartós lesz. Ha a hálószoba ajtaja valami unalmasra vagy érdektelenre nyílik, az nem fog sokáig tartani - tette hozzá a tenorista.

Antonio Banderas párja a velencei filmfesztiválon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt a színész választottja a velencei filmfesztiválon.

Ezt is szeretjük