A királyi család legnagyobb szexbotránya: Erzsébet királynő fia orgián vett részt Jeffrey Epsteinnel
Kilenc nővel szórakozott a milliárdos és a yorki herceg.

andras-herceg-orgia-jeffrey-epstein-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő fia, András herceg és a pedofilbotrány főszereplője, az öngyilkosságot elkövetett egykori milliárdos, Jeffrey Epstein 1999 óta álltak szoros barátságban egymással. A herceg azonban kategorikusan tagadta már a barátság meglétét is, azt pedig pláne, hogy ő is részt vett volna Epstein bármelyik hírhedt szexpartiján - sőt, állítása szerint nem is tudta, hogy ilyesmi történt volna a birtokán.

Egy orgián is részt vett András herceg

A mogul egyik szexrabszolgája, Virginia Roberts öt évvel ezelőtt indított pert Jeffrey Epstein ellen, azonban egészen idáig egyetlen szó sem szivárgott ki a bírósági ügyről. Csupán Epstein halála előtt derült ki, alig néhány órával az öngyilkossága előtt hozták nyilvánosságra. Roberts - aki már a Virginia Giuffre nevet viseli - állítása szerint csak 17 éves volt, amikor többször is szexre kényszerítették őt: vallomásában az állt, hogy befolyásos személyekkel, üzletemberekkel, politikai vezetőkkel, sőt, még András yorki herceggel is le kellett feküdnie.

Most újabb durva történet látott napvilágot, ugyanis egy tévésorozatban mutatják majd be Epstein szexbarlangját és annak résztvevőit, a műsorban pedig természetesen Virginia is feltűnik, aki ezúttal sem volt hajlandó lakatot tenni a szájára:

- Háromszor is együtt voltam András herceggel - vagyis Andyvel, ahogy én hívtam. A harmadik alkalom Epstein magánszigetén volt, a Virgin-szigetek egyikén, ahol egy orgiát csaptak. Akkor 18 éves voltam, és nagyjából még nyolc, nálam fiatalabb lány volt még ott, és az volt a dolgunk, hogy mindkettejüket kielégítsük. Epstein azzal poénkodott, hogy ezek a lányok a legcsodásabbak, hiszen nem beszélték a nyelvet, így könnyű volt velük szót érteni - mesélte Virginia Roberts a műsorban.

András herceg és Virginia Roberts 2001-ben - utóbbi ekkor még csak 17 éves volt.

András herceg persze tagadja a vádakat, korábban ilyen közleményt osztott meg a királyi család hivatalos oldalán az üggyel kapcsolatban:

- Hogy eloszlassak minden kételyt, leszögezném, hogy habár csak ritkán, évente egyszer-kétszer találkoztunk Mr. Epsteinnel, sohasem láttam, tapasztaltam vagy gyanítottam olyasmit vele kapcsolatban, amiket róla állítanak, és amik a letartóztatásához és a vádemeléshez vezettek. Már korábban is említettem, hogy hiba volt meglátogatni a 2010-es szabadlábra helyezése után. Nagyon sajnálom a dolgot, tudnom kellett volna, hogy ő nem az az ember, akinek én megismertem, a történtek fényében - írta András herceg a botrány kirobbanásakor.

Ennek ellenére az FBI nyomozói közölték, hogy ha kiderül az igazság, akkor a hercegi c íme sem sokat segít majd rajta, hiszen több mint 80 áldozat neve merült már fel a vizsgálat során.

- Nem fogják eltussolni András herceg szerepét az ügyben csak azért, mert a királyi család tagja, ezt garantálhatom - nyilatkozta a szóvivőjük a Sunday Timesnak.

A herceg exbarátnője is megszólalt

Lady Victoria Hervey elárulta, hogy szerinte a hercegnek volt-e köze a szexhálózathoz.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük