András herceg exbarátnője megszólalt a pedofilbotrány kapcsán - Meglepő dolgot nyilatkozott
Lady Victoria Hervey tudott Epstein szexbarlangjáról.

lady-victoria-hervey-epstein-botranyrol-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Victoria Hervey alig néhányszor randevúzott András herceggel, azonban hiába kedvelték nagyon egymás társaságát, nem lett hatalmas szerelem a dologból, így hamarosan úgy döntöttek, inkább barátokként folytatják. És ez nem csupán a megszokott közhely: tényleg legjobb barátok lettek, akik mindent megosztottak egymással, ezért aztán nem meglepő, hogy Victoria is meghívást kapott Epstein szexbarlangjába a herceggel együtt.

Érezte, hogy valami nem stimmel Epsteinnel

Az előkelőség a The Sunday Mirrorban mesélt arról, hogy hogy került Epstein birtokára.

- Akkoriban én voltam az előkelő társaság krémje, úgyhogy érhető, hogy kiválasztottak. Ghislaine Maxwell (Jeffrey Epstein állítólagos kerítőnője - a szerk.) megkeresett, és megkérdezte, van-e kedvem csatlakozni az elit klubba. Ez húsz évvel ezelőtt történt, amikor még 23 éves voltam. Egy vacsorát szerveztek, ahol csak tíz ember vett részt, köztük Donald Trump és Bill Clinton is.

Egy évvel később, amikor New Yorkban modellkedtem, ismét felhívtak, hogy szálljak meg nyugodtan Epstein manhattani luxuslakásában. Akkor még nem tudtam, mit művel a lányokkal, ezért belementem. Nagyon ijesztő volt az egész, valami nem stimmelt. A csontjaimban éreztem, hogy baj lesz, ha itt maradok. Úgy döntöttem, inkább átköltözöm az egyik barátnőmhöz, mert rosszul éreztem magam, mintha megfigyeltek volna. Szinte biztos vagyok benne, hogy kémkedtek utánam, és be is volt kamerázva a lakás minden pontja. Ennek ellenére, mikor kiderült, hogy mi mindent művelt a lányokkal, bevallom, én is sokkot kaptam. Bár szerintem én biztonságban voltam az életkorom miatt: túl öreg voltam már Epstein ízlésének - nyilatkozta a lapnak.

András hercegről is megszólalt az interjúban, ugyanis sokan azt feltételezik, hogy Erzsébet királynő fia a nyilatkozata ellenére hazudott, és nagyon jól tudta, mi zajlik Epstein szexbarlangjában, Lady Hervey azonban nem így látja a dolgot.

- András herceg nem tudott semmiről véleményem szerint. Jellemző rá egyfajta gyerekes naivitás, nem hinném, hogy tudta volna, mi folyik körülötte, a háta mögött - mesélte a magazinnak, megerősítve a herceg állítását.

András herceg kapcsolata Epsteinnel

Olvasd el a teljes történetet a herceg és a pedofilbotrány milliárdos főszereplőjének kapcsolatáról!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük